<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ideas - Globul (21332)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG21332_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017153742
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ideas
  • Interese: Arta
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 12 x 38 x 48 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.59 kg

Exploreaza lumea cu primul glob pamantesc LEGO®. Intreaga lume se afla in mainile tale cu acest glob de moda veche LEGO® Ideas. Foloseste elemente LEGO Technic pentru a crea axa ce se roteste, si caramizi LEGO System pentru a recrea forma sferica. Ataseaza placutele ce stralucesc in intuneric decorate cu numele continentelor si oceanelor, plus imaginile construibile ale unui vapor vechi si busola. Placa cu nume „Pamant” completeaza piesa. Apoi roteste-l si exploreaza.

Unde vrei sa mergi azi? Viseaza la urmatoarea ta destinatie de calatorie construind Globul (21332). Creat de un fan designer si prezentat lumii de catre echipa LEGO® Ideas, acest model pentru expus recreeaza miscarea de rotire a unui glob pamantesc de moda veche, cu ajutorul elementelor LEGO Technic si al placutelor ce stralucesc in intuneric decorate cu numele continentelor si oceanelor. Setul include imagini construibile ale unui vapor si busola, plus placa cu nume „Pamant” pentru a completa o piesa centrala fermecatoare ce va infrumuseta decorul oricarei locuinte sau birou. Calatoreste fara sa te deplasezi Calatoria celor 2.585 de piese incepe cu o singura caramida, iar instructiunile ilustrate sunt incluse pentru a-ti ghida fiecare pas al aventurii de constructie. Acest model de colectie este un cadou grozav pentru tine sau pentru prietenii tai pasionati de calatorii. Deconecteaza-te, deschide cutia si destinde-te Bun venit la seturile LEGO pentru adulti – un spatiu zen pentru constructie creativa, practica si constienta. De la minunile lumii la magia filmului, embleme ale culturii pop si altele, exista un set LEGO perfect pentru tine.

Numarul pieselor din cutie: 2585
Varsta recomandata: 18 ani +

LEGO® Ideas O idee de milioane! Seturile LEGO® Ideas sunt ceva cu totul deosebit, pentru ca sunt inspirate direct din imaginatia fanilor! Create cu ajutorul platformei LEGO® Ideas, unde cele mai votate proiecte devin seturi LEGO® oficiale, acestea acopera o gama larga de subiecte, de la desene animate la rachete sau chiar carti construite din piese! Descopera creativitatea comunitatii de fani LEGO®, si cine stie? Poate urmatorul set LEGO® Ideas va fi chiar al tau!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.