<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Jurassic Park - Evadarea unui velociraptor (76957)

194,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mie, 24 apr - joi, 25 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076957_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421926
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Jurassic World
  • Interese: Animale, Masini
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 8 - 10 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Fa-le cunostinta celor mici cu interesantele seturi de joc LEGO® Jurassic World cu ajutorul unei figurine Velociraptor, al unui tarc construibil pentru dinozauri si al unei masini de teren.

Ajuta-i pe dr. Ellie Sattler si pe Muldoon sa aiba grija de Velociraptor in tarcul pentru dinozauri! Deschide poarta turnului si condu masina de teren in interior. Asigura-te ca oul de dinozaur e in siguranta. Pune carne de pui in galeata si coboar-o ca sa hranesti dinozaurul. Dar atentie! Velociraptorul darama gardul electric si evadeaza. Poti repara stricaciunile si readuce puternicul dinozaur in tarc?

Cei mici vor invata sa construiasca si sa se joace cu minunatul set LEGO® Jurassic World Evadarea unui Velociraptor (76957), conceput pentru copiii de 4 ani si mai mari. Inspirat de o scena reprezentativa din Jurassic Park, setul contine un tarc pentru dinozauri cu un turn, o functie de evadare si un vinci pentru a cobori hrana catre figurina Velociraptor. Setul e o idee de cadou grozava pentru micuti si include si o masina de teren construibila, 2 minifigurine si accesorii distractive care vor inspira joaca creativa. Instructiuni digitale Instructiunile ilustrate simple sunt perfecte pentru copiii care abia invata sa citeasca. Pentru mai multa distractie digitala, aplicatia LEGO Builder ofera instrumente intuitive de apropiere si rotire care le permit copiilor sa-si vizualizeze modelul pe masura ce-l construiesc. Construim impreuna Jucariile de constructie LEGO® 4+ prezinta copiilor un univers al personajelor preferate de film si televiziune si al eroilor cotidieni. Acestea sunt special proiectate cu Caramizi pentru incepatori, astfel incat chiar si constructorii debutanti sa poata construi vehicule, cladiri si multe altele cu putin ajutor din partea unui frate mai mare sau unui adult.

Numarul pieselor din cutie: 384
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Exploreaza seria de filme emblematice cu jucarii pentru fete, baieti si adulti din gama LEGO® Jurassic Park si LEGO® Jurassic World! Seturile contin vehicule interesante, personaje minifigurine LEGO curajoase, cladiri emblematice, laboratoare, echipamente stiintifice si multe altele. Seturile LEGO Jurassic World contin o multime de dinozauri de jucarie de toate formele si marimile, inclusiv Triceratop, Velociraptor si T-rex.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.