<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Mario - Pachete cu personaje - Seria 4 (71402)

Stoc Epuizat
Cod: LG71402_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017155227
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 15 x 1 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.02 kg

Personaje de colectie pentru mai multa distractie LEGO® Super Mario™! Creeaza si mai multe niveluri pline de actiune cu jucariile Pachete de personaje - Seria 4 (71402) pentru copii de 6 ani si mai mari. Fiecare pachet contine un personaj misterios construibil cu o Eticheta de actiune, plus o constructie mica ce se poate folosi ca stativ de expunere sau pentru a amplifica joaca. Exista 10 personaje LEGO® Super Mario™ de colectionat: Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat si un pui de pinguin. Fiecare este conceput pentru a fi folosit cu un Set de baza (71360 sau 71387), necesar pentru joaca interactiva. Instructiuni tiparite si digitaleUn cadou distractiv oricand sau o recompensa pentru copii, fiecare pachet include un ghid de constructie. De asemenea, poti gasi instructiuni in aplicatia insotitoare LEGO Super Mario, plus instrumente digitale de vizualizare pentru a face experienta de constructie mai distractiva. Joaca fara limiteSeturile de joc LEGO Super Mario aduc personajele Super Mario™ in lumea reala. Seturile de baza, Seturile de extindere si Costumele de puteri permit constructorilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri nelimitate.

Adauga mai multa actiune la nivelurile LEGO® Super Mario™ pe care le construiesti, cu 10 Pachete de personaje de colectie. Fiecare pachet din Seria 4 contine un personaj construibil cu o Eticheta de actiune ce poate fi adaugat la Setul de baza. Poate fi un Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby sau Bully. Sau poate un Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer sau Scaredy Rat. Sau poate e un pui de pinguin simpatic. Deschide pachetul si afla!

Numarul pieselor din cutie: 29
Numarul minifigurinelor incluse: 8
Varsta recomandata: 6 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.