<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Mario - Set de extindere Excursie pe plaja cu ariciul mare (71400)

Stoc Epuizat
Cod: LG71400_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017155203
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.76 kg

Set de extindere pentru distracție cu scufundări distractive și călătorii cu Delfinul! Creează un nivel plin de acțiune cu Setul de extindere Excursie pe plajă cu Ariciul mare LEGO® Super Mario™ (71400), pentru copii de 7 ani și mai mari. Constă dintr-un montagne russe cu o figurină LEGO Delfin pe care LEGO® Mario™ sau LEGO® Luigi™ pot călători (figurinele nu sunt incluse) încercând să scuture palmierul, să obțină Blocul Super Stea și să doboare Ariciul mare. Fă Cip Cip-ii să „facă un salt” sărind pe pod și colectează mai multe monede digitale pentru plonjări senzaționale de pe trambulină și interacțiuni distractive cu figurina Yoshi galben. (Notă: Setul de bază 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv.) Distracție sociabilăAcest set de joc este un cadou fantastic pentru copiii cu spirit de inițiativă și este minunat pentru joacă socială sau pe cont propriu. Obține instrucțiuni de construcție, sugestii creative și altele, în aplicația însoțitoare LEGO Super Mario. Joacă nelimitatăSeturile de bază, Seturile de extindere și Costumele de puteri LEGO Super Mario permit fanilor să extindă, să reconstruiască și să-și creeze propriile lor niveluri unice, pentru ore întregi de joacă pasionantă colectând monede.

Pregătește-te pentru o cursă nebunească pe plajă! Traversează în fugă podul de lemn - dar atenție la Cip Cip-ii săltăreți! Plonjează de pe trambulină și fă tumbe spectaculoase pentru a obține monede bonus. Salută-l pe Yoshi galben și apoi sari pe spatele Delfinului. Străbate insula pustie pentru a scutura palmierul, a obține Blocul Super Stea și a doborî Ariciul mare!

Numarul pieselor din cutie: 536
Varsta recomandata: 7 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.