<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Marvel - Motocicletele lui Black Widow si Captain America (76260)

84,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mie, 24 apr - joi, 25 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076260_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419763
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 8 - 10 ani, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 19 x 7 x 14 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.20 kg

In acest set bazat pe productia Marvel Studios Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, Captain America si Black Widow pornesc in aventuri nesfarsite pe motocicletele lor.

Captain America si Black Widow pornesc la drum pe motocicletele lor super puternice. Cei 2 supereroi au arme atasate la motociclete pentru a infrunta orice raufacatori care le-ar putea iesi in cale. Ce aventuri ii asteapta in cursa lor rapida pe motociclete? Numai tu poti decide!

Da viata actiunii de film reprezentative cu LEGO® Marvel Motocicleta lui Black Widow si a Captain America (76260). Bazati pe o scena din Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, creat de Marvel Studios, acesti supereroi pe motociclete ii vor transporta pe copiii de 6+ ani pe un drum nesfarsit de aventuri fanteziste. Actiune Razbunatorii – pe roti! Minifigurinele Capitanul America si Black Widow calatoresc pe motocicletele vazute in premiera in memorabilul film Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, creat de Marvel Studios in 2015. Ambele motociclete sunt dotate cu arme laterale si suporturi pentru bastonul lui Black Widow si scutul Capitanului America. Minifigurinele sunt usor de desprins de pe motociclete pentru a extinde si mai mult posibilitatile de joaca. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul cu ajutorul aplicatiei interesante si intuitive LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 130
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.