<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minecraft - Temnita Scheletelor (21189)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG21189_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017234328
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minecraft
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 8 x 23 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.57 kg

Set de joc LEGO® Minecraft® plin de actiune, cu pesteri de explorat, schelete de infruntat si o functie de reproducere care dezvaluie mai multe schelete.

Foloseste-ti tarnacopul ca sa explorezi stalagmitele si stalactitele din pestera cu pietre picuratoare. Ai grija: sunt 2 schelete in temnita de dedesubt! Impinge o stalagmita ca sa faci pietrele sa se prabuseasca peste mobii ostili. Apoi coboara pe frunzele picuratoare in pestera luxurianta ca sa infrunti scheletele cu arbaleta. Dar atentie: o rotire a reproducatorului face un alt schelet sa apara, imbracat in armura fermecata!

LEGO® Minecraft® Temnita scheletelor (21189) este o jucarie plina de actiune pentru jucatorii de Minecraft de 8 ani si mai mari. Aventuri Minecraft clasice si creativitate LEGO.

Acest set de joc adaptabil ii aduce fata in fata pe un explorator speolog si schelete ostile intr-un mediu cu biomuri multiple, care include o pestera cu stalactite si stalagmite; o pestera luxurianta cu tufisuri, plante agatatoare, apa, lut si torte; si o temnita a scheletelor, unde se afla un reproducator rotitor de schelete.

Actiunea interactiva include impingerea unei stalagmite pentru a face pietrele sa se rostogoleasca peste mobii ostili si rotirea unui perete pentru a dezvalui un al treilea schelet. Ca arme, setul contine o arbaleta si un tarnacop. Exista si un cufar cu un disc muzical, paine si un os. Setul are tot ce-i trebuie unui jucator de Minecraft pentru a se bucura de nenumarate aventuri creative!

Numarul pieselor din cutie: 364
Varsta recomandata: 8 ani +

Uimitoare lumea a Minecraft cu personajele sale unice este recreata acum in caramizi LEGO, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu LEGO Minecraft.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.