<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Antrenamentul Spinjitzu Ninja al lui Lloyd (70689)

Stoc Epuizat
Cod: LG70689_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017151663
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 4 x 19 x 24 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.27 kg

Spinner de actiune NINJAGO® cu Lloyd. Fa echipa cu Lloyd pentru a-l ajuta sa stapaneasca abilitatile Spinjitzu cu acest uimitor spinner de actiune. Asaza-l in spinner, trage snurul de lansare si urmareste cum se invarte cu rapiditate. Creeaza provocari punandu-l sa se fereasca din calea a 3 bombe arzatoare puse in fata lui. Este datoria ta sa-l pregatesti pe Lloyd de lupta!

Setul de joc Antrenamentul Spinjitzu Ninja al lui Lloyd (70689) permite fanilor NINJAGO® de 6+ ani sa perfectioneze abilitatile eroului lor cu un spinner de actiune distractiv si interactiv. Copiii se pot bucura de ore-n sir de actiune jucata pe roluri, punandu-l pe Lloyd sa infrunte o serie de provocari indraznete cu aceasta jucarie de actiune. Aventuri cu spinner! Copiii vor adora sa-l aseze pe Lloyd in jucaria spinner, sa traga snurul de lansare si sa urmareasca cum se invarte rapid, incercand sa se fereasca din calea celor 3 bombe arzatoare. Noua din martie 2022, minifigurina Lloyd are un aspect ce arata puterea elementelor, exclusiv si nemaivazut pana acum. Experienta digitala distractiva pentru constructori Setul de joc include instructiuni digitale interactive pentru o experienta de constructie si mai distractiva. Disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri si tablete, instrumentele cu zoom si rotire te ajuta sa vizualizezi modelul pe masura ce construiesti. De asemenea, constructorii isi pot salva progresul in aplicatie, in orice moment.

Numarul pieselor din cutie: 32
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 6 ani +

Personajele principale din seturile de constructie LEGO Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.