<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Centru De Antrenament Ninja (71764)

Stoc Epuizat
Cod: LG71764_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017151984
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 8 x 39 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.84 kg

Set de joc LEGO® NINJAGO® super cool pentru antrenament ninja. Fa echipa cu Jay si Zane pentru a deveni maestru Spinjitzu la Centrul de Antrenament Ninja plin de actiune. Exerseaza-ti abilitatile cu spinnerul cool intr-o serie de provocari ce includ lupta cu un robot manechin, saltul peste o groapa cu serpi si rotirea pe un tobogan. Dar atentie! – maleficul Distrugator Boa sta la panda! Dupa finalizarea misiunii, vei fi rasplatit cu un banner de colectie Echilibru.

Acest set de joc Centru de Antrenament Ninja (71764) are tot ce le trebuie fanilor NINJAGO® de 7+ ani pentru a-si ajuta eroii sa stapaneasca arta Spinjitzu. Acest impresionant kit construibil ofera luptatorilor ninja o serie de provocari, inclusiv coborarea pe un tobogan, saltul peste o groapa cu serpi si lupta cu un robot manechin. Batalii ninja fascinante Acest kit construibil include 3 minifigurine pentru lupte ce sfideaza moartea: Jay inarmat cu sabie, Zane cu spinner si sabie, si Distrugatorul Boa cu sabie. Nou din ianuarie 2022 - dupa ce copiii infrang inamicii luptatorilor ninja si finalizeaza antrenamentul si misiunea, sunt rasplatiti cu un banner de colectie. Distractie creativa in plus, pentru constructorii LEGO® Setul de joc include instructiuni digitale interactive pentru o experienta de constructie si mai distractiva. Disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri si tablete, instrumentele cu zoom si rotire iti permit sa vizualizezi modelul pe masura ce construiesti. De asemenea, constructorii isi pot salva progresul in aplicatie, in orice moment.

Numarul pieselor din cutie: 524
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 7 ani +

Personajele principale din seturile de constructie LEGO Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.