<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Motocicleta de viteza robot transformator a Sorei (71792)

249,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

mar, 23 apr - mie, 24 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071792_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017413075
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 28 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.50 kg

Set uimitor care permite copiilor sa transforme un robot articulat intr-o motocicleta si sa recreeze scene de actiune din seria TV NINJAGO® Dragons Rising.

Fa echipa cu curajosii discipoli ninja Sora si Arin pentru a-l tine pe Bebe Riyu departe de ghearele maleficului vanator de dragoni Rapton! Urca in cockpitul robotului inainte sa-l transformi intr-o motocicleta puternica cu care sa intri intr-o cursa de mare viteza impotriva lui Rapton pe planorul sau. Ai grija cand trage cu armele si-si manuieste sabia imperiala! Trebuie sa castigi aceasta cursa ca sa protejezi noua lume NINJAGO®! Faci fata provocarii?

Motocicleta de viteza robot transformator a Sorei (71792) are tot ce au nevoie copiii de 8+ ani pentru a recrea actiunea accelerata din seria TV NINJAGO® Dragons Rising. Setul include un robot articulat care poate fi usor transformat intr-o motocicleta ninja puternica, dotata cu lame de aur si 2 lansatoare de piroane. Cele mai tari jucarii construibile pentru fanii ninja Setul contine 3 minifigurine: discipolii ninja Arin si Sora, vanatorul de dragoni Rapton si un model de dragon Bebe Riyu. Arin e inarmat cu o katana si o grapina, iar Sora are 2 sabii katana. Impreuna trebuie sa-l infrunte pe Rapton, care e inarmat cu o sabie imperiala si calatoreste pe un planor cu 2 lansatoare de piroane. Acest set inspira copiii sa se bucure de nenumarate ore de joaca pe roluri cu eroii lor. O experienta digitala distractiva pentru fanii LEGO Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Numarul pieselor din cutie: 384
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Personajele principale din seturile de constructie LEGO Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.