<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Ninjago - Ultra Sonic Raider (71739)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG71739_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016912685
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Ninjago
  • Interese: Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 54 x 6 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.13 kg
Avanta-te in lupta cu acest incredibil Ultra Sonic Raider 4 in 1, pentru a infrunta razboinicii serpi! Demonteaza vehiculul pentru a crea un avion cu aripi lame aurii, 2 vehicule de teren si o motocicleta cool pentru a-ti demonstra toata puterea de ninja. Trebuie sa-i invingi pe Rattla si Mezmo si apoi poti expune minifigurina Zane Legacy aurie in editie limitata pentru a sarbatori 10 ani de seturi LEGO® NINJAGO®.
 
Copiii pot pune in scena aventuri uluitoare din sezonul 1 al serialului de televiziune LEGO® NINJAGO® cu aceasta actualizare moderna a Ultra Sonic Raider-ului (71739). Vehiculul 4 in 1 poate fi demontat pentru a crea o jucarie separata motocicleta, avion cu reactie cu lansatoare cu arc si 2 vehicule de teren. Jucarii care permit copiilor sa isi traiasca pasiunea pentru joaca pe roluri ninja. Acest set de joc unic include 7 minifigurine: ninja Kai, Zane, Cole si Jay, plus soldatii sarpe Mezmo si Rattla din tribul Hypnobrai, oferind copiilor tot ce au nevoie pentru a pune in scena batalii palpitante. Noua din iunie 2021, exista si o minifigurina de colectie Zane Legacy aurie, nemaivazuta pana acum, cu un stativ pentru a sarbatori 10 ani de jucarii NINJAGO. Seturi LEGO fantastice pentru joaca creativa! Seturile de joc LEGO NINJAGO transporta copiii intr-o lume de aventuri pline de distractie. Acolo, se pot alatura eroilor lor curajosi pentru a infrunta fortele raului, jucandu-se cu o colectie uimitoare de jucarii cool ce includ dragoni, roboti si multe altele.

Numarul pieselor din cutie: 725
Numarul minifigurinelor din set: 7
Varsta recomandata: 9 ani +

Personajele principale din seturile de constructie LEGO® Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO® Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.