<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Speed Champions - Mclaren Solus GT si Mclaren F1 LM (76918)

229,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076918_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424224
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Speed Champions
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +, 14 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 36 x 20 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.58 kg

Copiii si iubitorii de masini au ocazia, pentru prima oara, sa colectioneze un pachet dublu LEGO® Speed Champions McLaren, care contine clasicul model F1 LM si cel mai recent model Solus GT.

Pentru prima oara pana acum, poti colectiona un pachet dublu de hipermasini LEGO® Speed Champions McLaren. Acum poti construi, etala si imagina curse cu clasicul model F1 LM din anii 1990 si cu cel mai recent model Solus GT. Fiecare versiune construibila prezinta detalii autentice care surprind faimosul design si inalta performanta ale vehiculelor McLaren. Poti adauga o minifigurina sofer in interiorul fiecarui model pentru curse palpitante!

Pentru prima oara pana acum, iubitorii de curse si copiii de 9 ani si mai mari pot colectiona un pachet dublu de hipermasini construibile McLaren cu setul de constructie LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT si McLaren F1 LM (76918). Emblematicul model F1 LM din anii 1990 si cel mai recent model Solus GT sunt disponibile acum pentru a fi construite, etalate si folosite de copii in joaca de-a cursele. Construieste-ti propriul McLaren Versiunile construibile ale celor 2 supermasini McLaren includ detalii autentice din masinile reale: modelul de editie limitata F1 LM are culoarea distinctiva portocaliu-papaya, cu un loc central pentru sofer si sisteme de racire pe ambele parti, in vreme ce Solus GT are, de asemenea, un loc central pentru sofer si un eleron spate. Setul mai include si 2 minifigurine soferi, pe care copii sa le aseze la volanul fiecarei masini si sa-si inchipuie curse antrenante intre ele. O experienta digitala distractiva pentru fanii LEGO Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Numarul pieselor din cutie: 581
Numarul minifigurinelor incluse: 2
Varsta recomandata: 9 ani +

Cele mai renumite modele si circuite de masini vin cu cele mai tari seturi LEGO® pentru ca primul loc sa fie castigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteza si aventureaza-te in curse pline de adrenalina cu seturile LEGO®  Speed Champions!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.