<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Speed Champions - Pagani Utopia (76915)

129,99 lei
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076915_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424194
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Speed Champions
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +, 14 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 15 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.29 kg

Copiii si pasionatii de hipermasini vor adora aceasta replica de colectie a uimitorului Pagani Utopia, conceput pentru constructie, etalare si joaca de-a cursele de mare viteza.

Descopera una dintre cele mai uimitoare hipermasini din lume: Pagani Utopia. Pentru prima oara, LEGO® Speed Champions a colaborat cu marca auto italiana si a produs o replica a acestui splendid vehicul. Iubitorii infocati de masini pot colectiona, construi si etala acest model deosebit sau pot aseza minifigurina sofer in cockpit pentru curse captivante de mare viteza.

Modelul construibil LEGO® Speed Champions Pagani Utopia (76915) surprinde sclipitor designul deosebit al spectaculoasei hipermasini italiene. Pagani si LEGO Group au colaborat pentru prima oara ca sa ofere pasionatilor de masini si copiilor de 9 ani si mai mari ocazia sa colectioneze, sa construiasca si sa etaleze acest model incredibil. Construieste-ti propriul Pagani Hipermasina Pagani de colectie include multe dotari autentice din versiunea reala: sistemul caracteristic din 4 tevi centrale de esapament, caroseria aerodinamica, grilajul frontal lat, liniile arcuite de deasupra rotilor si motorul aflat sub capac de sticla. Setul mai include si o minifigurina sofer, pe care s-o asezi in cockpit pentru curse palpitante. O experienta digitala distractiva pentru fanii LEGO Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Numarul pieselor din cutie: 249
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 9 ani +

Cele mai renumite modele si circuite de masini vin cu cele mai tari seturi LEGO® pentru ca primul loc sa fie castigat cu Audi, McLaren, Porsche, Ford sau Ferrari. Prinde super viteza si aventureaza-te in curse pline de adrenalina cu seturile LEGO®  Speed Champions!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.