<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Star Wars - Obi-Wan Kenobi Vs Darth Vader (75334)

Produs exclusiv online
269,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG75334_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017155609
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Star Wars
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 8 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.69 kg

Copiii pot recrea o batalie fantastica intre Obi-Wan Kenobi si Darth Vader din Star Wars: Obi-Wan Kenobi cu acest set cu jucarie de constructie. Alatura-te lui Obi-Wan Kenobi pe campul de lupta pentru un nou duel curajos impotriva lui Darth Vader.

Sari peste bariera de foc ca sa-l infrunti pe Seniorul Intunecat al Sith si evita caruciorul de mina care explodeaza pe masura ce duelul se dezlantuie. Ofiterul imperial Tala Durith si droidul NED-B isi fac aparitia la timp ca sa asiste la batalia fantastica!

Retraieste o batalie inflacarata dintre Obi-Wan Kenobi si Darth Vader cu acest set cu jucarie de constructie LEGO® Star Wars™ (75334). Setul contine un camp de lupta cu 2 platforme rotative, o functie de aparitie a focului care desparte campul de lupta si un carucior de mina care poate fi rasturnat.

Setul include si 4 minifigurine LEGO: Obi-Wan Kenobi si Darth Vader, fiecare cu sabii laser, Tala Durith si droidul NED-B, pentru a imagina scene din Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Cadou Star Wars unic pentru copii de 8 ani si mai mari Te gandesti sa cumperi acest set pentru un fan Star Wars™ fara experienta LEGO? Nicio problema. Setul contine instructiuni de constructie ilustrate pas cu pas pentru a-l ghida.

Distractie creativa nelimitata LEGO Group recreeaza nave stelare, vehicule, locatii si personaje emblematice din universul Star Wars inca din 1999. Tematica LEGO Star Wars a devenit cea mai de succes a grupului, cu o varietate mare de jucarii de construit pentru a incanta oameni de toate varstele.

Numarul pieselor din cutie: 408
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 8 ani +

Fie ca esti fan Luke Skywalker, Yoda, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, R2-D2, Rey sau printesa Leia, seturile LEGO Star Wars te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica! Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO “Razboiul Stelelor”

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.