<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO Star Wars - Pirate Snub Fighter (75346)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

joi, 18 apr - vin, 19 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00075346_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421308
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Star Wars
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 6 x 19 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.41 kg

Fanii Razboiul stelelor: Mandalorianul vor adora sa construiasca Avionul de vanatoare pirat, un vehicul elegant, vazut prima oara in Sezonul 3 al popularei serii Disney+.

Construieste primul model din caramizi LEGO® al avionului de vanatoare pirat care a debutat in Razboiul stelelor: Mandalorianul Sezonul 3! Recreeaza detalii autentice ale impresionantului vehicul. Plaseaza pilotul in carlinga si detonatorul termal in compartimentul din spate, apoi lanseaza-te in actiune. Ataca inamicii cu lansatoarele de piroane si fa echipa cu Vane pentru luptele la sol. Aventurile nu se opresc niciodata!

Invita copiii sa descopere o galaxie cu totul noua de aventuri cu un model din caramizi LEGO® al Avionului de vanatoare pirat (75346) care a debutat in Razboiul stelelor: Mandalorianul Sezonul 3. Vehiculul construibil are o carlinga cu deschidere pentru o minifigurina, 2 lansatoare de piroane si un compartiment care contine un detonator termal. Setul include si 2 minifigurine LEGO, nou lansate in mai 2023: un pilot pentru avionul de vanatoare, cu un pistol cu explozor, si Vane cu o sabie, pentru ca posibilitatile de joaca sa creasca. Setul este un cadou unic pentru fanii de 8 ani si mai mari ai seriei Razboiul stelelor: Mandalorianul. Un mod nou de a construi Copiii se vor bucura de o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul. Jucarii de constructie grozave LEGO Group recreeaza nave spatiale, vehicule, locatii si personaje emblematice din universul Star Wars inca din 1999. Exista o mare varietate de seturi pentru a incanta fanii de toate varstele.

Numarul pieselor din cutie: 285
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 8 ani +

Fie ca esti fan capitanul Phasma, Han Solo, Printesa Leia, Yoda, Luke Skywalker, Chewbacca, Artoo, Stormtrooper, Boba Fett, Darth Maul, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Rey sau R2-D2, seturile LEGO® Star Wars™ te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica!

Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO® “Razboiul Stelelor”!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.