<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Manusa Infinitului (76191)

Stoc Epuizat
Cod: LG76191_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016913194
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 10 x 36 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.73 kg
Oricine poarta Manusa Infinitului canalizeaza puterile tuturor celor 6 Pietre ale Infinitului si controleaza soarta universului. Construieste si expune aceasta reproducere autentica - cu degetele sale mobile, culorile vii si tablita descriptiva atasata la baza robusta - si puterea extraordinara a manusii emblematice va fi a ta pentru totdeauna.
 
LEGO® Marvel (76191) Manusa Infinitului este un proiect de constructie stimulativ care rasplateste constructorul cu o piesa de expus impresionanta ce evoca perfect stilul captivant Marvel. Model de colectie din filmul Marvel Aceasta recreere din caramizi LEGO a emblematicei Manusi a Infinitului din filmele Razbunatorii: Sfarsitul jocului si Razbunatorii: Razboiul Infinitului ale Studiourilor Marvel va atrage cu siguranta atentia si interesul oriunde este expusa. Cu degetele mobile, Pietrele Infinitului in culori vii si tablita descriptiva atasata la baza robusta, aceasta manusa aurie ofera o provocare de constructie captivanta si un model rafinat care ii va captiva pe toti. Kituri de creat modele din caramizi LEGO Evadeaza din lumea agitata si cufunda-te in placerea relaxanta a seturilor de constructie LEGO pentru adulti, perfecte pentru oricine este interesat de constructia creativa si cultura benzilor.

Numarul pieselor din cutie: 590
Numarul minifigurinelor din set: 0
Varsta recomandata: 18 ani+

LEGO® Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii lui preferati. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.