<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Mario - Pachet cu personaje (71361)

Stoc Epuizat
Cod: LG71361_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016618402
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 15 x 1 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.02 kg

Fanii pot crea nivele unice LEGO® Mario™ cu 10 jucarii de colectie Pachete cu personaje (71361). Fiecare pachet contine un personaj construibil si o caramida de actiune pentru jocurile LEGO Super Mario™ - poate fi un Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Carabus Buzzy, Bill Glonte, Bob-omba, Ip Cip, Blooper, Pici sau Peepa.

Fiecare este conceput pentru a fi folosit cu Aventurile lui Mario - Set de baza (71360), care include personajul Mario LEGO pentru joaca amplificata. Instrumente digitale super Exista instructiuni in fiecare pachet si in aplicatia gratuita LEGO® Super Mario, care are de asemenea instrumente digitale de vizualizare pentru a face constructia si mai placuta. Aplicatia ofera de asemenea un forum pentru a partaja idei in siguranta si a oferi inspiratie pentru alte moduri distractive si creative de constructie si joaca. Posibilitati nelimitate Seturile de joc LEGO Super Mario sunt cadouri minunate pentru copii.

Numarul pieselor din cutie: 23
Numarul minifigurinelor din set: 10
Varsta recomandata: 6 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.