<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Mario - Set de baza Aventuri cu Peach (71403)

299,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG71403_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017155234
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 32 x 9 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.45 kg

Introdu-i pe copii in lumea lui LEGO® Super Mario™ cu acest Set de baza Aventuri cu Peach, in care gasesti o figurina interactiva LEGO® Peach™. Fa echipa cu LEGO® Peach™! Ofera printesei un fruct rosu si vezi cum reactioneaza.

Sari pe Blocul „?” inaripat si saluta-l pe Broscoiul Galben in drumul tau catre Stalpul de Finis! Conecteaza LEGO Peach la figurina LEGO® Mario™ sau LEGO® Luigi™ a unui prieten si castigati impreuna monede bonus!

Introdu copiii in universul interactiv LEGO® Super Mario™ cu acest Set de baza Aventuri cu Peach (71403). Setul include o figurina LEGO® Peach™ care da raspunsuri expresive instantanee printr-un ecran LCD si un difuzor. Conecteaza LEGO Peach la LEGO® Mario™ sau LEGO® Luigi™ (figurinele suplimentare nu sunt incluse) prin Bluetooth ca sa castigi monede bonus pentru lucrul in echipa.

Distractie fructata Distreaza-te daruind provocari si lansand Bula de lava ca sa-l rastorni pe Lemmy din turn. Castiga monede digitale pentru ca o ajuti pe LEGO Peach sa se dea in leagan si pentru ca interactionezi cu Broscoiul Galben. Blocul „?” inaripat ofera si recompense. Fructul rosu din acest set de joaca poate fi „mancat” de LEGO Peach. Vei vedea reactii de fericire si vei castiga monede suplimentare.

De asemenea, poti darui fructul Broscoiului Galben sau altei figurine interactive (nu este inclusa). Gaseste pasii de constructie in aplicatia LEGO Super Mario. Creativitate nelimitata Seturile de baza si Seturile de extindere LEGO Super Mario de colectie permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri unice.

Numarul pieselor din cutie: 354
Varsta recomandata: 6 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

Baterii! Produsul functioneaza cu 2 baterii AA ( nu sunt incluse ).

 

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.