<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Mario - Set de extindere Pantoful lui Goomba (71404)

59,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 26 apr - lun, 29 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG71404_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017155241
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Mario
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 5 x 15 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.10 kg

Copiii capata puterea de a-si calca inamicul in picioare adaugand Setul de extindere Pantoful lui Goomba la Setul de baza LEGO® Super Mario™. Echipeaza-te pentru o super distractie in universul LEGO® Super Mario™! Ajuta-i pe LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ sau LEGO® Peach™ (figurinele nu sunt incluse) sa-l infranga pe Goomba si sa-i ia pantoful mare si verde! Apoi sari peste tot in timp ce esti in pantof si fa tumbe ca sa aduni recompense in monede! Cand dai peste un inamic, sari afara din pantof si calca-l in picioare ca sa castigi mai multe monede!

Echipeaza-te pentru aventuri alaturi de LEGO® Super Mario™ cu Setul de extindere Pantoful lui Goomba (71404), dedicat copiilor de sase ani si mai mari. Acesta include o versiune din caramizi a Pantofului lui Goomba si o figurina de jucarie LEGO Goomba, pe care copiii s-o integreze in nivelurile pe care le construiesc.

Ajuta-i pe LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ sau LEGO® Peach™ (figurinele nu sunt incluse) sa ia pantoful, apoi sa sara si sa faca tumbe ca sa castigi monede digitale. (Nota: Pentru jocul interactiv, e necesar unul din seturile de baza 71360, 71387 sau 71403.) 

Aplicatia ofera si idei fanteziste pentru modalitati diferite de constructie si joaca si e o platforma sigura unde copiii isi impartasesc creatiile. Distractie creativa Seturile de joaca LEGO Super Mario de colectie sunt cadouri fantastice pentru copiii cu initiativa. Seturile de baza si seturile de extindere permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa isi personalizeze nivelurile pentru ore lungi de joaca cu colectare de monede.

Numarul pieselor din cutie: 76
Varsta recomandata: 6 ani +

Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO® Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit. Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.