<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® VIDIYO - Bandmates (43108)

Stoc Epuizat
Cod: LG43108_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016911817
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Vidiyo
  • Interese: Interactive
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 2 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.03 kg

Transforma timpul petrecut in fata ecranului in timp petrecut creativ. Doresti sa regizezi, sa produci si sa interpretezi in propriile tale videoclipuri muzicale pasionante? Atunci uita-te la LEGO® VIDIYO™ (43108) Bandmates. Descarca aplicatia pentru a da viata personajului tau in videoclip. Alege dintre cantece populare, scaneaza minifigurina si BeatBits pentru efecte speciale si inregistreaza! Colecteaza alti Bandmates pentru a-ti mari trupa si a debloca mai multe efecte distractive. Cand videoclipul este gata, distribuie-l in aplicatia sigura pentru copii.

Inspira copiii sa regizeze, sa produca si sa interpreteze in videoclipuri muzicale pasionante cu jucariile si aplicatia LEGO® VIDIYO™ (43108) Bandmates. Exista 12 personaje de colectat, toate inspirate din diferite genuri muzicale. A doua serie de jucarii minifigurine distractive include dansatori, DJ, cantareti, chitaristi si altii. Joaca incepe imediat deoarece copiii dau viata personajului in videoclip, folosind aplicatia.Deblocheaza efecte interesante cu BeatBitsFiecare Bandmate are o personalitate distincta si vine cu 3 BeatBits. Scaneaza BeatBits in aplicatie pentru a debloca efecte, sunete si altele, pe masura ce copiii isi regizeaza videoclipul. Cu o gama de cantece actualizata constant, copiii se pot bucura de o experienta muzicala noua de fiecare data cand se joaca.Distribuie videoclipuri muzicale online in sigurantaAplicatia LEGO VIDIYO vine cu o serie de functionalitati pentru a proteja copiii online. Avatarurile si numele de utilizator generate de aplicatie mentin anonimatul utilizatorilor. Toate incarcarile si comentariile videoclipurilor sunt moderate, iar tablou de bord parental permite adultilor sa controleze ceea ce distribuie sau acceseaza copiii.

Numarul pieselor din cutie: 4
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 7 ani +

LEGO® VIDYIO inseamna combinarea elementelor fizice ale sistemului LEGO® cu technologia de top AR. Este o combinatie intre fizic si digital! Descarci aplicatia gratuit insotitoare, incepi scanarea si te pregatesti sa-ti creezi capodoperele muzicale! Distractiv,interactiv, revolutionar! Surprinde ritmul muzical al universului tau intr-un fel complet nou cu LEGO® VIDYIO!

Nota!
· Acest produs este disponibil in mai multe modele (Surpriza)
· Produsul se vinde individual
· Livrarea modelului se va realiza in mod aleator
· Nu se poate alege un anumit model

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.