1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Naveta Spatiala Solara NORIEL Ecomobile

  • Ecomobile - Naveta Spatiala Solara
  • Ecomobile - Naveta Spatiala Solara
Ecomobile - Naveta Spatiala Solara
Ecomobile - Naveta Spatiala Solara
x

6,90 Lei

14,90 Lei

-54%
Un produs Noriel
Cod produs: NOR4896_001

Naveta Spatiala Solara NORIEL Ecomobile

Mediul inconjurator este cea mai importanta parte din viata noastra. El ne furnizeaza toate resursele de care avem nevoie ca sa crestem si sa traim frumos si sanatos. Respectul pentru mediul inconjurator inseamna respectul pentru noi insine si pentru cei din jur!

Acest set iti permite sa inveti cum functioneaza energia solara si de ce este importanta ea.

Construieste o naveta care nu are nevoie de baterii si nu dauneaza mediului inconjurator si care se lanseaza in spatiu, intr-o aventura cosmica! Naveta este alimentata cu ajutorul panoului inclus care, daca este lasat la soare o vreme, va capta energia acestuia si o va transmite mai departe la naveta!

Comentariile clientilor

1 comentariu

3 din 5 stele

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0

Cristiana
24.08.2016
Produsul intr-adevar functioneaza surprinzandu-i pe cei mici, dar necesita ca panoul solar sa capteze raze solare foarte puternice.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie evaluari. Va rugam sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Noriel verifica in mod constant informatiile afisate pe site pentru a se asigura de acuratetea acestora. Preturile si specificatiile pot suferi modificari ca urmare a incheierii unor campanii promotionale, a unor erori de operare si pot constitui cazuri izolate de inadvertente pe care incercam in permanenta sa le corectam. Fotografiile de produs au caracter informativ. Campaniile afisate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.