Puzzle / Noriel Puzzle 3D - Colosseum II

39,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare

lun, 6 iul - mie, 8 iul
Cod: NOR2983_001
Share Favorit
  • Pentru: Baieti, Fete
  • Varsta: 7 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Colectie puzzle: Puzzle 3D
  • Brand: Noriel Puzzle

Puzzle tridimensional cu 83 de piese. Piesele de puzzle sunt fabricate din spuma usoara, compacta si usor elastica, pe care este lipita o hartie imprimata cu texturi. Piesele vin partial predecupate, prinse pe planse de format A4. Toate piesele sunt prevazute cu elemente de prindere (picioruse) pe margini si fante pe suprafata. Utilizatorul trebuie sa desprinda fiecare piesa de plansa si sa imbine piesele intre ele conform instructiunilor, introducand piciorusele unei piese in fantele corespunzatoare ale piesei cu care aceasta se imbina. Astfel, se va forma un ansamblu reprezentand macheta unui monument celebru, complet si fidel colorata si foarte detaliata, care poate fi expusa in casa.
Pentru asamblarea machetei nu sunt necesare instrumente sau materiale de scris, de taiat sau de lipit.

Cel mai mare amfiteatru din lume a fost construit intre anii 70 si 80 la Roma din beton si nisip. A fost conceput pentru a gazdui mari spectacole: lupte de gladiatori, curse si chiar lupte navale. De-a lungul timpului a mai functionat ca fortareata, cariera si spatiu de locuinte. Astazi este un important obiectiv turistic.
Realizeaza o macheta realista si detaliata a Colosseumului, imbinand piesele din spuma usoara, si expune-o la loc de cinste!

           • 6 planse de spuma format A3, pliate pe mijloc - 12 planse A4
           • Manual de instructiuni

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.