1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Plata in rate

Poti oricand opta pentru plata online, in rate. Noriel are incheiate parteneriate de plata cu 3 banci care permit achitarea cumparaturilor in 2, 3 sau 6 rate.

 

Posibilitatile de plata sunt:

Online in rate fara dobanda cu BonusCard emis de GarantiBank

Daca detii un card BonusCard de la Garanti Bank, poti achita comenzile online cu plata in 3 sau 6 rate fara dobanda.

 

Online in rate fara dobanda cu Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen Bank, poti achita 2-6 rate fara dobanda.

 

Online in rate fara dobanda cu StarCARD emis de Banca Transilvania

Daca detii un card StarCARD de la Banca Transilvania, poti achita comenzile online cu plata in 3-6 rate fara dobanda.

 

Metode de plata acceptate:

Plata in numerar

Clientii pot opta pentru plata in numerar, la livrarea comenzii. In functie de valoarea comenzii, volumul coletului si adresa de livrare, clientul va achita costurile produsului si de transport*.

*La comenzile peste 150 de lei, transportul este gratuit.

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Plata online poate fi efectuata utilizand cardul personal sau al firmei, in conditii de securitate. Cardurile acceptate pentru plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD, si MAESTRO daca au cod CVV2/CVC2.

Plata se efectueaza printr-un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul clientilor.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision. Metoda de plata prin card bancar este mai ieftina decat cea in numerar.

In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat, iar comanda se poate livra fara costuri aditionale, diferenta urmand a fi restituita direct in contul din care s-a facut plata.

La rezilierea contractului, vom rambursa toate sumele platite de catre consumator, in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract.