1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Program de fidelitate

Programul "Puncte de fidelitate" este aplicabil numai utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro. Aceste puncte sunt oferite pe baza achizitiilor realizate si a anumitor actiuni efectuate pe site-ul noriel.ro, cum ar fi abonarea initiala la newsletter si transmiterea unor evaluari aprobate de catre moderatori.

 

Beneficiile punctelor de fidelitate pentru clientii inregistrati

Din momentul in care ai creat cont pe site-ul noriel.ro, vei putea castiga si acumula puncte de fidelitate, care pot fi folosite ulterior la achizitionarea de noi produse, reducand astfel costul comenzii. Punctele de fidelitate imbogatesc experienta de achizitonare online a produselor noastre si reprezinta unul dintre modurile in care iti multumim pentru faptul ca esti un client fidel.

 

Castigarea punctelor de fidelitate

Punctele de fidelitate pot fi obtinute prin initierea urmatoarelor actiuni:

 

Curs de schimb pentru punctele de fidelitate

Valoarea punctelor de fidelitate este determinata atat de cursul de schimb pentru convertirea in puncte a monedei cu care s-a facut achizitia, cat si de cursul de schimb pentru convertirea in moneda a punctelor obtinute pentru plata viitoarelor comenzi.

Pentru fiecare 10 LEI cheltuiti, se vor acorda 7 puncte de fidelitate pe care apoi le poti folosi ca modalitate de plata pentru o noua comanda.

Cursul de schimb pentru utilizarea punctelor de fidelitate este de 1 LEU la 14 puncte.

 

Valabilitatea punctelor de fidelitate

Punctele de fidelitate acumulate, sunt valabile doar in anul curent acumularii, pana la data de 31 decembrie inclusiv.

 

Folosirea punctelor de fidelitate

Punctele de fidelitate le poti folosi la finalizarea comenzii ca metoda combinata de plata. Daca ai acumulat suficiente puncte (minim 14), vei avea posibilitatea sa le folosesti ca metoda de plata precum carduri, vouchere de discount si vouchere de transport. Optiunea de a folosi puncte de fidelitate, bilantul acestora si echivalentul lor monetar vor fi afisate in sectiunea "Modalitate de plata la finalizarea comenzii".

 

Puncte de fidelitate - minim si maxim

Punctele de fidelitate pot fi limitate la un cuantum minim necesar pentru folosirea lor. Daca este selectata aceasta optiune, nu vei putea folosi punctele de fidelitate inainte de a fi acumulat un numar minim de 14 puncte, moment in care acestea vor fi disponibile.

Punctele de fidelitate pot fi limitate si la un cuantum maxim de puncte care pot fi acumulate. Daca este selectata aceasta optiune, va trebui sa folosesti punctele de fidelitate deja acumulate pentru a putea castiga mai multe puncte.

 

Administrarea punctelor de fidelitate

Din pagina "Contul meu" poti vizualiza si administra punctele de fidelitate astfel: numarul total de puncte acumulate (si echivalentul lor monetar), cuantumul minim necesar pentru folosirea lor, daca ai atins sau nu limita superioara a punctelor, precum si un istoric al punctelor castigate, folosite si pierdute. Istoricul va memora si va afisa ratele anterioare si moneda, cu scop informativ precum si mesaje cu informatii amanuntite referitoare la puncte, inclusiv notificarile de expirare.

 

Nota: