1. Contul meu
 2. Magazine Noriel
 3. Contact
Cosul este gol

Puncte cadou

Programul "Puncte cadou" ofera recompense in puncte pentru diverse operatiuni intreprinse pe site. Punctele sunt oferite pe baza achizitiilor realizate online si a actiunilor intreprinse de catre clienti, cum ar fi trimiterea unor evaluari de produse. Punctele cadou se acorda utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro.

Beneficiile punctelor de fidelitate pentru clientii inregistrati

Dupa inregistrarea pe site, clientii pot castiga si acumula puncte cadou cu fiecare comanda plasata. Punctele astfel acumulate pot fi folosite ca metoda complementara de plata la achizitia de noi produse. Punctele cadou imbogatesc experienta cumparaturilor online pe site-ul nostru si reprezinta unul dintre modurile prin care apreciem fidelitatea clientilor.

Castigarea punctelor cadou

In momentul de fata, punctele cadou pot fi obtinute pentru urmatoarele actiuni:

 • Plasarea de comenzi valide pe site - de fiecare data cand faci o achizitie pe noriel.ro, castigi puncte direct proportional cu valoarea comenzii, iar aceste puncte se adauga la bilantul punctelor cadou. Punctele acordate pentru achizitia de produse se calculeaza in raport cu valoarea comenzii, dupa cum urmeaza: 1 Leu = 1 punct cadou
 • Inregistrarea pe site - crearea unui cont valid pe noriel.ro este recompensata cu 10 puncte cadou
 • Abonarea la newsletter - abonarea initiala la newsletterul Noriel este recompensata cu 10 puncte
 • Trimiterea de evaluari - scrierea si trimiterea de evaluari valide pentru produsele comercializate pe site este recompensata cu 10 puncte/evaluare
 • Cursuri de schimb pentru punctele cadou

  Valoarea la achizitie: Pentru oricare 1 Leu cheltuit vei primi 1 punct cadou.

  Valoarea la plata: Pentru utilizarea punctelor cadou ca metoda complementara de plata, cursul de schimb este 20 puncte cadou = 1 Leu.

  Valabilitatea punctelor cadou

  Punctele cadou astfel acumulate sunt valabile doar in anul curent acumularii, pana la data de 31 decembrie.

  Folosirea punctelor cadou

  Foloseste punctele cadou pe pagina de finalizare a comenzii. Daca ai acumulat suficiente puncte, ai posibilitatea sa le utilizezi ca metoda complementara sau chiar totala de plata. Optiunea de a folosi punctele cadou, bilantul acestora si echivalentul lor monetar sunt afisate in ultimul pas de comanda, la sectiunea Plata. Punctele cadou disponibile pot fi folosite impreuna cu alte metode de plata, precum cardurile de debit si credit, cardurile cadou si altele.

  Puncte cadou – minim si maxim

  Punctele cadou pot fi limitate la un cuantum minim necesar pentru folosirea lor. Daca este selectata aceasta optiune, nu vei putea folosi punctele cadou inainte de a fi acumulat un numar minim de puncte in urma actiunilor intreprinse pe site.

  Punctele cadou pot fi limitate si la un cuantum maxim de acumulare. Daca este selectata aceasta optiune, va trebui sa folositi punctele de fidelitate deja acumulate inainte de a castiga mai multe puncte.

  Administrarea punctelor cadou

  Poti vizualiza si administra punctele cadou din Contul meu. In sectiunea Puncte cadou vei gasi afisate informatii depsre numarul total de puncte acumulate (plus echivalentul lor monetar), cuantumul minim necesar pentru utilizarea lor, daca ai atins sau nu limita superioara a punctelor, precum si un istoric al punctelor castigate, folosite si pierdute. Istoricul va memora si va afisa ratele anterioare si moneda, cu scop informativ. Istoricul va afisa de asemenea mesaje cu informatii amanuntite referitoare la puncte, inclusiv notificarile de expirare.

  Nota:

 • Poti bifa optiunea de trimitere a notificarilor prin e-mail de fiecare data cand bilantul se modifica in urma acumularii, folosirii sau pierderii punctelor cadou, precum si anuntul de expirare a punctelor. Aceasta optiune se gaseste in sectiunea Puncte cadou din pagina Contul meu.
 • Functionalitatea puncte cadou se aplica incepand cu 13 februarie 2015, astfel toate actiunile intreprinse dupa aceasta perioada vor primi puncte conform regulamentului de mai sus.
 • Punctele cadou se vor aloca in contul tau automat in momentul livrarii comenzii.
 • Punctele cadou pot fi acumulate si utilizate doar pentru cumparaturile online.