Puncte fidelitate


Programul ''Puncte cadou'' ofera recompense in puncte pentru diverse operatiuni intreprinse pe site. Punctele sunt oferite pe baza achizitiilor realizate.

Punctele cadou se acorda utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro

Punctele sunt oferite pe baza achizitiilor realizate. Punctele cadou se acorda utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro.

Beneficiile punctelor de fidelitate pentru clientii inregistrati

Dupa inregistrarea pe site, clientii pot castiga si acumula puncte cadou cu fiecare comanda plasata. Punctele astfel acumulate pot fi folosite ca metoda complementara de plata la achizitia de noi produse. Punctele cadou imbogatesc experienta cumparaturilor online pe site-ul nostru si reprezinta unul dintre modurile prin care apreciem fidelitatea clientilor.

Castigarea punctelor cadou

In momentul de fata, punctele cadou pot fi obtinute pentru urmatoarele actiuni:

Plasarea de comenzi valide pe site - de fiecare data cand faci o achizitie pe noriel.ro, castigi puncte direct proportional cu valoarea comenzii, iar aceste puncte se adauga la bilantul punctelor cadou. Punctele acordate pentru achizitia de produse se calculeaza in raport cu valoarea comenzii, dupa cum urmeaza: 1 Leu = 1 punct cadou .

Cursuri de schimb pentru punctele cadou

Valoarea la achizitie: Pentru oricare 1 Leu cheltuit vei primi 1 punct cadou .

Valoarea la plata: Pentru utilizarea punctelor cadou ca metoda complementara de plata, cursul de schimb este 40 puncte cadou = 1 Leu incepand cu data de 10.01.2018.

Incepand cu data de 01.01.2018, nu se vor vor mai acumula puncte la achizitia de produse ce beneficiaza de actiuni promotionale (reduceri temporare de pret, campanii de marketing, soldari) sau la a caror achizitie au fost folosite cupoane de discount (vouchere).

Valabilitatea punctelor cadou

Punctele cadou astfel acumulate sunt valabile doar in anul curent acumularii, pana la data de 31 decembrie.

Folosirea punctelor cadou

Foloseste punctele cadou pe pagina de finalizare a comenzii. Daca ai acumulat suficiente puncte, ai posibilitatea sa le utilizezi ca metoda complementara sau chiar totala de plata. Optiunea de a folosi punctele cadou, bilantul acestora si echivalentul lor monetar sunt afisate in ultimul pas de comanda, la sectiunea Plata. Punctele cadou disponibile pot fi folosite impreuna cu alte metode de plata, precum cardurile de debit si credit, cardurile cadou si altele.

Puncte cadou – minim si maxim

Punctele cadou pot fi limitate la un cuantum minim necesar pentru folosirea lor. Daca este selectata aceasta optiune, nu vei putea folosi punctele cadou inainte de a fi acumulat un numar minim de puncte in urma actiunilor intreprinse pe site.

Punctele cadou pot fi limitate si la un cuantum maxim de acumulare. Daca este selectata aceasta optiune, va trebui sa folositi punctele de fidelitate deja acumulate inainte de a castiga mai multe puncte.

Administrarea punctelor cadou

Poti vizualiza si administra punctele cadou din Contul meu. In sectiunea Puncte cadou vei gasi afisate informatii depsre numarul total de puncte acumulate (plus echivalentul lor monetar), cuantumul minim necesar pentru utilizarea lor, daca ai atins sau nu limita superioara a punctelor, precum si un istoric al punctelor castigate, folosite si pierdute. Istoricul va memora si va afisa ratele anterioare si moneda, cu scop informativ. Istoricul va afisa de asemenea mesaje cu informatii amanuntite referitoare la puncte, inclusiv notificarile de expirare.


Nota:

Poti bifa optiunea de trimitere a notificarilor prin e-mail de fiecare data cand bilantul se modifica in urma acumularii, folosirii sau pierderii punctelor cadou, precum si anuntul de expirare a punctelor. Aceasta optiune se gaseste in sectiunea Puncte cadou din pagina Contul meu.

Functionalitatea puncte cadou se aplica incepand cu 13 februarie 2015, astfel toate actiunile intreprinse dupa aceasta perioada vor primi puncte conform regulamentului de mai sus.

Punctele cadou se vor aloca in contul tau automat in momentul livrarii comenzii.

Punctele cadou pot fi acumulate si utilizate doar pentru cumparaturile online si nu se cumuleaza cu punctele de pe

Cardul de Fidelitate Noriel care este utilizat strict in magazinele Noriel.

Intertoy Zone SRL își rezervă dreptul de a modifica sau schimba termenii si conditiile Programului “Puncte cadou”, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public prin afișare pe internet la adresa www.noriel.ro.


Intertoy Zone SRL

Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.