Puzzle / Puzzle Noriel 3D, Tower Bridge

39,99 lei
Epuizat din stoc
Cod: NOR2969_001
Share
  • Pentru: Baieti, Fete
  • Varsta: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 7 ani, 7 - 8 ani, 7 - 10 ani
  • Colectie puzzle: Puzzle 3D
  • Brand: Noriel Puzzle

Puzzle tridimensional cu 41 de piese. Piesele de puzzle sunt fabricate din spuma usoara, compacta si usor elastica, pe care este lipita o hartie imprimata cu texturi. Piesele vin partial predecupate, prinse pe planse de format A4. Toate piesele sunt prevazute cu elemente de prindere (picioruse) pe margini si fante pe suprafata. Utilizatorul trebuie sa desprinda fiecare piesa de plansa si sa imbine piesele intre ele conform instructiunilor, introducand piciorusele unei piese in fantele corespunzatoare ale piesei cu care aceasta se imbina. Astfel, se va forma un ansamblu reprezentand macheta unui monument celebru, complet si fidel colorata si foarte detaliata, care poate fi expusa in casa.
Pentru asamblarea machetei nu sunt necesare instrumente sau materiale de scris, de taiat sau de lipit.

Tower Bridge este un pod basculant suspendat peste raul Tamisa, in Londra. A fost inaugurat in 1894 si este unul dintre simbolurile capitalei britanice. Astazi este deschis atat traficului, cat si vizitatorilor, care pot admira expozitiile fascinante organizate in interiorul turnurilor, precum si o sala a masinilor autentica!
Realizeaza o macheta realista si detaliata a Tower Bridge, imbinand piesele din spuma usoara, si expune-o la loc de cinste!

• 2 planse de spuma format A3, pliate pe mijloc - 4 planse A4
• Manual de instructiuni

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.