<
  1. Articole de sanatate
  2. /
  3. Termometre si Pulsoximetre

Sistem meteo smarthome, cu Senzori wireless, Weatherhub, Tfa 31.4008.02

Oferta exclusiv online
429,99lei
Transport gratuit
In stoc furnizor

Livrare

lun, 12 dec - mie, 14 dec
Cod: 273.5966387_001
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • Brand: TFA
  • Tip produs: Statie meteo
  • Mod de operare: Digital
  • Pentru: Mamica
  • Culoare: Gri
  • GTIN: 4009816029683

Statie meteo cu senzori wireless pentru controlul temperaturii si umiditatii din locuinta, la distanta cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone

Gasirea climatului ideal in camera nu este atat de usoara si ventilatia nu este intotdeauna prima alegere. In functie de vreme, calitatea aerului se poate deteriora. Cu acest sistem meteo puteti imbunatati cu usurinta climatul interior, evitati permanent mucegaiul si puteti traiti mai sanatos. Clima interioara si exterioara sunt verificate in acelasi timp, iar aplicatia WeatherHUB va ofera recomandari specifice de ventilatie direct pe Smartphone.

Setul este format din 3 parti componente:
1) Termo-higrometrul „COZY RADAR” va informeaza asupra temperaturii si umiditatii la locul de instalare, de ex. in dormitor, pepiniera, subsol sau camara. Radarul de umiditate pe termen lung (3h / 24h / 7 zile / 30 zile) detecteaza un risc constant de mucegai;
2) Transmitatorul termo-higrometru wireless va ofera simultan temperatura si umiditatea exterioara;
3) WeatherHub Gateway primeste datele de la termo-higrometru si transmitator si trimite valorile catre un server prin Internet. Aplicatia gratuita WeatherHUB acceseaza datele, compara climatul interior cu cel exterior si ofera recomandari specifice pentru imbunatatirea activa a climatului interior cu ventilatie, incalzire, dezumidificare sau umidificare.

Cu aplicatia WeatherHUB, aplicatie pentru mai multi utilizatori, puteti prelua valorile masurate oriunde v-ati afla, prin intermediul smartphone-ului, si puteti utiliza numeroase functii suplimentare. De exemplu, temperatura si umiditatea curente pot fi comparate cu valorile cele mai ridicate si cele mai mici, se pot seta diferite limite de alerta (de exemplu cand umiditatea medie pe o perioada de 3 ore/ 24 ore/ 7 zile /30 de zile depaseste sau scade sub o anumita valoare) si se pot trimite mesaje push ca avertizare. Istoricul ultimelor 90 de zile este vizibil si organizat in diferite perioade afisate in grafic.

Instalare simpla, puteti extinde sistemul adaugand pana la 50 de senzori (868 MHz) si multe alte tipuri de emitatoare la WeatherHUB Gateway.

Aplicatia WEATHERHUB functioneaza pe Android si pe IOS.

Compatibilitate aplicatie: pentru iOS 7.0 sau Android 3.2 (si mai noi).

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.