1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Transport Gratuit*

Comenzile Noriel sunt livrate prin CARGUS, operatorul transportator care are grija ca toate coletele sa ajunga la timp si in siguranta catre destinatarii lor.

 

*Pentru comenzile de peste 150 de lei

Transportul este gratuit doar in aria acoperita de Cargus.

 

Pentru comenzile sub 150 de lei

Livrarea este gratuita pentru comenzi in valoare de peste 150 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 150 lei, costul transportului este de 11.9 lei.

 

Termenul de livrare

Termenul de livrare este de la 2 la 4 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii.

Te rugam sa notezi in campul Observatii din pasul final al comenzii intervalul orar convenabil in care poti primi pachetul la adresa de livrare, iar curierul se va conforma.

 

Verificare status comanda

Pentru a verifica statusul unei comenzi, acceseaza Contul meu in sectiunea Comenzile mele. Fiecare comanda are marcata etapa in care se afla in dreptul parametrului Stare.

O comanda finalizata al carei colet a fost predat operatorului transportator va avea atribuit un numar AWB (nota de transport) care poate fi urmarit pe site-ul Cargus.

 

 

Nota:

  • O comanda plasata vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.
  • In perioada sarbatorilor de iarna, pentru a va asigura ca produsul ajunge in timp util, comanda va trebui plasata inainte de data de 21 Decembrie.