Idei de cadouri de Craciun pentru cei mici

Crăciunul se apropie și, odată cu el, febra cumpărăturilor și alegerea cadourilor pentru cei dragi. Vă propunem în continuare o serie de idei de cadouri de Crăciun pentru copii, în funcție de personalitatea acestora.

1. Seturi LEGO pentru copiii cu spirit analitic, pasionați să construiască și să dezvolte. Vă propunem aproape 500 de variante de Lego, cu prețuri de la 40 lei și cu o mulțime de tematici. Acestea pot fi un cadou ideal atât pentru băieți, cât și pentru fete, având asigurarea că le va suscita interesul și pasiunea pentru a dezvolta lucruri. De-asemenea, construcțiile LEGO sunt adaptate pentru copii de la vârsta de un an până la 99 de ani. :)

Produsul LEGO recomandat: 

 

2. Puzzle pentru spiritele echilibrate, care pun răbdare și atenție în cele mai mici detalii. În funcție de vârsta și de interesele specifice copilului, alegeți un puzzle cu un număr mai mic sau mai mare de piese (de la 10 până la 6000 de piese ) și tematici variate, de la puzzle Disney la puzzle cu picturi celebre.

Puzzle recomandat: Puzzle 3D Notre Dame 

 

3. Jucăriile interactive ideale pentru micii detectivi, gata să pornească în marea căutare spre comori neștiute. Veți regăsi în ofertă instrumente precum binoclu de noapte, alarmă cu laser, casca și lanterna spionului, dar și mănușă cu lumini sau sintetizator de voce. Gata să pornim în aventură!

 

4. Cadou Chic pentru fete și mai chic – am pregătit seturi complete de poșete, bijuterii, flori strălucitoare, dar și genți de mall sau ruscac urban. Să fii în trend este o condiție, pe care o luăm în considerare în fiecare aspect al produselor Chic.

 

5. Seturile Plastelino sunt ideale pentru copiii îndemânatici, gata să descopere cum este să “lucreze” într-o fabrică de vafe, de înghețată ori de brioșe. Nu uitati nici de excavatorul de plastilină!

 

6. Pentru bebeluși am pregătit cadouri speciale, de la pian cu lumini și sunete  la jucărie antemergător, cățel inteligent -  sau set educativ

 

Iar dacă la toate aceste recomandări adăugăm discountul pe care vi-l propunem în această perioadă, este semn că sezonul cadourilor pentru cei mici este pregătit să înceapă!