1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Trenulet Solar NORIEL Ecomobile

  • Ecomobile - Trenulat Solar
  • Ecomobile - Trenulat Solar
Ecomobile - Trenulat Solar
Ecomobile - Trenulat Solar
x

6,90 Lei

9,90 Lei

-30%
Un produs Noriel
Cod produs: NOR4902_001

Trenulet Solar NORIEL Ecomobile

Mediul inconjurator este cea mai importanta parte din viata noastra. El ne furnizeaza toate resursele de care avem nevoie ca sa crestem si sa traim frumos si sanatos. Respectul pentru mediul inconjurator inseamna respectul pentru noi insine si pentru cei din jur!

Acest set iti permite sa inveti cum functioneaza energia solara si de ce este importanta ea.

Construieste un trenulet uimitor de rapid care nu are nevoie de baterii si nu dauneaza mediului inconjurator si care merge pe sine ca un tren adevarat! Trenul este alimentat cu ajutorul panoului inclus care, daca este lasat la soare o vreme, va capta energia acestuia si o va transmite mai departe la tren, care porneste in viteza!

Comentariile clientilor

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie evaluari. Va rugam sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Noriel verifica in mod constant informatiile afisate pe site pentru a se asigura de acuratetea acestora. Preturile si specificatiile pot suferi modificari ca urmare a incheierii unor campanii promotionale, a unor erori de operare si pot constitui cazuri izolate de inadvertente pe care incercam in permanenta sa le corectam. Fotografiile de produs au caracter informativ. Campaniile afisate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.