5 destinatii din Europa de vizitat cu copiii

Cu atat de multe locuri istorice si atractii turistice, Europa este un loc minunat si prietenos cu familiile. Daca va hotarati sa ii duceti pe cei mici intr-o vacanta in strainatate, iata 5 destinatii din Europa ce merita vizitate si de care suntem siguri ca va veti indragosti.

Amsterdam
Nu v-ati fi asteptat la o asemenea propunere, insa capitala Olandei este o bijuterie care va invita sa o descoperiti la pas, pardon, pe bicicleta alaturi de cei mici.
Ce o face sa ocupe un loc fruntas in topul destinatiilor de vacanta alaturi de cei mici este faptul ca ascunde o multitudine de locuri interesante, usor de explorat. Aveti nevoie de o bicicleta cu loc special pentru copii si aventura poate incepe.
Prima oprire pe care va sfatuim sa o faceti este la Centrul Stiintific Nemo unde cei mici pot vedea experimente chimice grozave pentru mintile lor curioase. Puteti mai apoi sa va distrati in parcul tematic Efteling unde povestile curg unele dupa altele. Speram ca v-am facut curiosi asa ca va lasam pe voi sa descoperiti despre ce este vorba.

Paris
Supranumit si orasul dragostei, Parisul nu pare la prima vedere o destinatie pentru o vacanta cu cei mici insa sa nu uitam de Disneyland. Si nu, nu Disneyland-ul situat in proximitatea orasului luminilor este singura atractie, ci va puteti bucura alaturi de copii de Turnul Eiffel sau Gradinile Luxembourg in interiorul carora puteti admira aproximativ 100 de statui.

Barcelona
Barcelona imbina armonios doua lucruri cand vine vorba de familii cu copii care vin sa viziteze: oportunitatile de joaca in aer liber si peisajele care iti taie respiratia.
Faimosul Parc Guell este un loc ideal unde cei mici isi pot consuma energia iar parintii pot admira minunarele creatii ale arhitectului Gaudi.
Tot pe lista atractiilor se numara si Parc de la Ciutadella care gazduieste Zoo Barcelona. Sa nu uitam de plaja. Cei mici vor prefera oricand o balaceala pe cinste si o ora joaca in nisip sau...mai multe ore.  Nu uitati sa planuiti o vizita la Aquarium unde veti putea merge printr-un tunel prin apa unde vi se va dezvalui o cu totul alta lume...subacvatica.

Copenhaga
Este capitala europeana pe care, de multe ori, nici nu o luam in calcul atunci cand ne gandim la destinatii de vacanta, insa ea ascunde nenumarate oportunitati pentru familiile cu copii. Panorama, casele colorate si canalele sunt doar o parte dintre motivele pentru care merita vizitata.
Gradinile Tivoli reprezinta un parc de distractii situat in inima capitalei Danemarcei, ce se adreseaza copiilor de toate varstele.
Den Bla Planet este cel mai mare aquarium din nordul Europei unde cei mici pot invata cate ceva despre fascinanta lume subacvatica.
Ce mai puteti face? Puteti sa inchiriati biciclete si sa faceti un tur al orasului iar daca cei mici au obosit, puteti sa ii lasati sa se relaxeze la unul din multele locuri de joaca.

Munich
Cu siguranta vreti sa ajungeti in minunata capitala bavareza care este raiul jucariilor realizate manual.
Muzeul Jucariilor va fi atractia principala urmat apoi de de cel mai mare magazin cu jucarii din Munich, Obletter Spielwan in piata Karlsplatz. Copiii vor fi interesati si de Muzeul Kids Kingdom, unul dintre cele mai mari si vechi muzee din lume care ofera peste 1000 de activitati prietenoase cu cei mici. O imbinare perfecta intre stiinta si tehnologie.
Zoo Tierpark Hellabrunn este un alt punct de interes pentru intreaga familie. Copiii vor putea aici sa faca plimbari cu poneii sau camilele, vara,  iar iarna pot asista la parade ale pinguinilor. Suna interesant, nu-i asa?

V-ati gandit ce rucsac, troller sau perna pentru calatorie sa alegeti? Daca nu stiti inca, va invitam sa aruncati o privire pe site, sectiunea pentru calatorie.  
Voi unde ati fost in vacanta cu copiii sau unde planuiti sa mergeti?