4 Jocuri legendare si istoria lor
De multe ori jucandu-ne cu ai nostri copii, vrem sa ne reamintim sau sa ii invatam si pe ei, jocurile copilariei noastre. Partea buna este ca putem face asta foarte simplu. Daca nu mai detinem jocurile originale, putem opta pentru altele noi, dar care le reproduc in detaliu  pe cele ale copilariei. 
Care este primul care va vine in minte? Noua Pacalici. 
Aparut la inceputul anilor ’80, mai exact in 1984, Pacalici este un joc amuzant care se adreseaza copiilor intre...
Jocuri si JucariiCiteste
Papusile LOL
Ai auzit de ele, le-ai si vazut in magazine sau pe internet dar ce sunt, de fapt, papusile LOL? In primul rand, L.O.L vine de la abrevierea Lil Outrageous Littles si reprezinta o colectie de mini papusi pline de surprize. Ele sunt de departe printre cele mai creative, interactive si distractive papusi aparute in ultima perioada.
Cand spunem LOL ne vin in minte trei lucruri: papusi, colectie, surprize. Combinatia perfecta pentru a surprinde cu adevarat un copil. 
De...
Jocuri si JucariiCiteste
Beneficiile LEGO® in dezvoltarea copilului
Piesele LEGO® intra in categoria jocurilor legendare de care este imposibil sa nu fi auzit. Cu o istorie lunga in spate, prima lor aparitie a iesit la lumina in anii ’30,  cand LEGO® reuseste sa se mentina in topul preferintelor atat ale adultilor cat si ale copiilor. Nu doar un simplu joc de construit, dar si un mod de relaxare si antrenare a mintii, piesele binecunoscut aduc un aport important in dezvoltarea fiecarui copil.
Calitatea pieselor Lego este...
Jocuri si JucariiCiteste
Parintii si copiii – de la egal la egal
Ni se intampla uneori, tuturor parintilor, sa uitam ca ai nostri copii sunt adulti in devenire sau adulti in miniatura care au nevoie sa fie tratati de la egal la egal. Veti fi surprinsi de cat de multe inteleg cei mici si cu cata maturitate pot aborda situatii la care probabil nici nu v-ati gandit. Copilul nu este mai prejos decat parintele. El este capabil de foarte multe lucuri, dar uneori refuzam sa vedem asta si ne concentram atentia pe cu totul alte aspecte....
Parinti si CopiiCiteste