Smartwatch-urile pentru copii
De ce sunt necesare Smartwatch-urile pentru copii?
Parintii, tehnologia si copiii. Cat de bine se impaca aceste trei elemente in aceeasi propozitie?

Traim in era in care ecranele si tehnologia ocupa mare parte din vietile noastre insa totodata incercam pe cat de mult posibil sa le excludem din rutina celor mici, considerandu-le nocive. 

Daca nu v-ati gandit cat de util este un smartwatch atat pentru linistea parintilor, cat si pentru siguranta celor mici, iata...
Jocuri si Jucarii
Top 3 jocuri si jucarii pentru copiii intre 4 si 6 ani
Complexitatea jucariilor pentru aceste varste este din ce in ce mai mare si veti descoperi ca sunt extrem de captivante si pentru adulti. Preferintele se schimba drastic in acest interval de varsta si ce era interesant la 2 sau 3 ani cu siguranta nu va mai este interesant la 5 sau 6 ani.Cei mici si-au conturat deja preferintele si nu de putine ori va vor cere chiar ei, specific, ce anume sa le cumparati.

Iata un top al celor mai interesante 3 jocuri si jucarii!...
Jocuri si Jucarii
Top 3 jocuri si jucarii pentru copiii intre 2 si 4 ani
Intervalul 2-4 ani poate fi asimilat cu grupa baby si grupa mica de la gradinitia. Aceasta analogie ne ajuta sa descoperim mai bine care anume sunt interesele specifice varstei si cam care ar putea sa fie jocurile si jucariile de mare interes.

Atentia si focusul copiilor la aceasta varsta incep sa fie din ce in ce mai mari asa ca puteti explora. Cum anume? Prin puzzle-uri ceva mai complexe, de exemplu, cum ar fi cele de 12 sau chiar 20 de piese. Jucariile de...
Jocuri si Jucarii
Top 3 jocuri si jucarii pentru copiii de 0-2 ani
Pe langa afectiune, hrana si hainute, jocul si jucariile am putea spune ca se afla tot pe lista nevoilor de baza ale copiilor, indiferent de varsta. Dar oare ce ii stimuleaza si le starneste interesul in functie de etatea lor?
Iata cateva criterii generale de urmarit atunci cand alegeti jucarii sau jocuri pentru micuti:

0-6 luni
Copiii pana la 6 luni adora jucariile pe care le pot prinde cu manutele si care scot zgomote intresante.
Jucariile de ros, zornaitoarele...
Jocuri si Jucarii