Este vremea masinutelor cu si fara pedale!
Pentru ca vremea frumoasa a sosit si stim ce amatori de plimbare sunt cei mici, vrem sa va aratam masinutele momentului de care suntem siguri ca fiecare pici va fi incantat.

Deplaseaza-te cu stil si fii cel mai cool copil cu scuterele muzicale. Apasa pedala si prinde viteza. Nici farurile care sa iti lumineze calea nu lipsesc si muzica este la o singura apasare de buton. Poti alege ce culoare iti doresti si gata! Distractia e garantata.

Cum ar fi sa mergi in parc...
Jocuri si Jucarii
Povesti de noapte buna
Voi stiti, dragi parinti, cat de mult conteaza pentru copii cititul seara? Printre cele mai importante beneficii putem enumera faptul ca le imbogateste vocabularul, stimuleaza imaginatia si ii incurajeaza sa poarte conversatii, sa puna intrebari, sa fie curiosi si cel mai important lucru este ca le creaza o rutina. Ei vor asocia somnul cu o noua poveste.
Nu mai stiti ce povesti de noapte buna sa le cititi? Iata o lista cu propuneri interesante pe care noi vi le...
Parinti si Copii
Carti cu activitati si jocuri pentru copii
Sunteti in pana de idei si nu stiti cu ce sa le mai ocupati timpul copiilor? Am pregatit pentru voi o serie de propuneri ce implica jocuri si carti cu activitati. Suntem siguri ca cei mici vor fi nerabdatori sa le descopere si sa se joace cu ele


Activitati Montessori
Pedagogia Montessori este una bazata pe observatie si experiment, iar copilul este incurajat sa exploreze singur lumea ce il inconjoara. In acest sens avem colectia de carti cu activititati,...
Jocuri si Jucarii
Cum amenajam camera copilului?
Camera copilului este un subiect de care mamele, cel putin, se preocupa inca din sarcina. Aleg cu grija mobilierul, textilele si accesoriile care vor urma sa decoreze camera si se gandesc la cum sa aseze totul astfel incat sa fie perfect organizat.

In functie de categoria de varsta, nevoile sunt diferite. Iata cateva idei de amenajare a spatiului copilului pe care le puteti pune in practica foarte usor, indiferent de cati ani are cel mic.

Lucrurile de baza pe...
Parinti si Copii