5 idei de cadouri din partea Iepurasului pentru fetite

Iepurasul adora sa-i rasfete pe cei mici si cum Pastele se apropie cu pasi repezi, ne-am propus sa ii venim in ajutor si sa ii oferim 5 idei minunate de cadouri atat pentru fetite cat si pentru baietei. Dar sa o luam pe rand.

Ce adora cel mai mult si mai mult fetele? Surprizele, desigur, indiferent ca este vorba de papusi, rochite, carti sau seturi de creatie.
Si cum poti sa le surprinzi cel mai bine daca nu oferindu-le ineditele papusi LOLPrin ce se diferentiaza ele de alte papusi? In primul rand ajuta la dezvoltarea imaginatiei prin multitudinea de piese cu care fiecare papusa vine si care pot fi combinate in fel si chip.
Fiecare personaj din fiecare serie are un nume si o personalitate proprie, iar in acest fel, fetita ta isi poate creea propria poveste avand ca eroine papusile LOL.

Pe langa papusi, tot in topul preferintelor fetelor se regasesc si bijuteriile.
Cat de interesant ar fi ca ele sa isi faca singure creatii handmade?Cu seturile Make It Real este posibil. De la bratari, coliere, cercei, pandantive, orice este posibil! Un strop de imaginatie si indemanare si gata! Cutia de bijuterii este plina acum cu piese unice. Surpriza perfecta!

Pentru ca primavara si-a intrat in drepturi iar vremea este prietenoasa, piesele de rezistenta din garderoba oricarei fetite, pentru acest sezon, sunt rochitele. In culori vesele si imprimeuri colorate, te asteapta sa le descoperi aici, la Noriel. Si daca nu stii ce si-ar dori cea mica, fa o lista lunga pentru Iepuras si lasa-l pe el sa se ocupe. Modelele sunt atat de variate incat si cele mai pretentioase fetite vor fi multumite. 

Cand zicem Iepuras ne gandim automat la Paste. Si cu ce vine aceasta sarbatoare la pachet? Cu mancare buna si…curatenia de primavara, desigur.
Cu ajutorul jucariilor de rol, micile treburi gospodaresti sau prajiturile sunt gata intr-o clipita. Astfel, fetitele vor deveni mici ajutoare de nadejde. Jocurile de rol contribuie la dezvoltarea armonioasa si totodata stimuleaza imaginatia copiilor. Jucariile folosite in a imita diverse activitati pe care adultii le fac sunt educative si ii ajuta pe cei mici sa se transpuna in diverse roluri: astazi pot fi cofetari care fac cele mai bune prajituri iar maine pot fi mici ajutoare al mamei la curatenia casei. 

O vizita pe taramul lumii cu imaginatie este intotdeauna binevenita. Si cum este cel mai simplu sa ajungi acolo? Cu ajutorul povestilor cu printese si zane. Fetitele le adora! Astfel de povesti le dezvolta imaginatia si le imbogatesc vocabularul. Fa un pas in lumea minunata a povestilor si insufla-i micutei tale dragostea de carti inca de la o varsta frageda. Cu ajutorul acestor povesti captivante poti transforma cititul intr-o rutina. 

Te-am surprins cu aceste cadouri inspirate pentru fetite minunate? Ce crezi ca va alege Iepurasul? Spor la cumparaturi!