5 idei de de cadouri din tolba Iepurasului pentru baieti 

Mai este putin si tolba Iepurasului promite sa dezvaluie multe surprize. Are cadouri pregatite pentru fiecare baiat. Si nu, nu este vorba de morcovi, oua rosii si cozonac ci de minunate jocuri si jucarii pe placul copiilor. 

Nu exista baietel care sa nu iubeasca masinutele. Dar ce-ai zice de unele mai speciale din seria Cool Machines.
Prin ce se disting ele si de ce sunt atat de indragite de cei mici? In primul rand, design-ul este realist, au functionalitati multiple si sunt realizate din materiale de calitate. Seria de masinute cool cuprinde si vehicule militare cu care baietii pot pune la cale adevarate lupte. Totodata, ele incurajeaza dezvoltarea imaginatiei si sustin jocul independent. Deoarece functioneaza pe baza de baterii, masinutele Cool Machines sunt interactive si pot executa comenzi complexe. 

Pentru ca Iepurasul nu vrea ca #stamacasa sa vina la pachet cu plictiseala, scoate inca un as din… tolba: consola TV Lexibook la pachet cu 221 de jocuri. Un cadou perfect atat pentru baieti cat si pentru tati. O activitate numai buna pentru o zi altfel alaturi de familie sau prieteni.
Varietatea de jocuri este una mare asa ca puteti alege atat jocuri sportive cum ar fi tenis, aerobic, volei, golf cat si jocuri educative sau interactive ca cele de carti, de dezvoltare intelectuala sau de aventura. Acestea sunt doar o mica parte. Vino sa le descoperi pe toate si sa-l lasi pe cel mic sa aleaga ce ii place. 

Daca tot suntem la capitolul jocuri, o alta idee originala de cadou de la Iepuras sunt si seturile Laser X. Ce reprezinta mai exact? Cu siguranta o experienta altfel in materie de jocuri. Cu Laser X cei mici se pot "lupta" atat pe lumina cat si pe intuneric, dispozitivele Laser fiind prevazute cu lumini si muzica. Stii care e partea cea mai interesanta? Laser X nu are limita de jucatori. Asa ca, toata lumea la distractie! 

Cum fetitele adora sa creeze si baietii adora sa improvizeze, Figurinele Fortnite  sunt o ocazia buna ca cei mici sa isi foloseasca imaginatia si sa puna in scena lupte avand drept protagonisti celebrele personaje. Fiecare set este prevazut cu accesorii de lupta asa ca hai sa vedem cine iese invingator! 

Nu doar fetele sunt preocupate de haine si stil. Si baietii isi doresc sa fie aranjati si imbracati frumos. De aceea, Iepurasul s-a gandit ca un cadou potrivit ar fi si super tricourile colorate de la Noriel. Imprimeuri vesele, materiale confortabile, cu siguranta vor fi piesele de rezistenta din garderoba micutului tau. 
 

Iepurasul si-a facut temeinic temele si asteapta cu nerabdare sa vina Pastele pentru a le face surprize celor mici. Suntem siguri ca vor fi incantati de cadourile primite.