Cadouri practice pentru proaspete mamici

Venirea pe lume a unui copil este probabil cel mai emotionant moment din viata unei femei. Nimic nu se compara cu prima intalnire cu puiul de om, cu mirosul lui, cu zambetul si gangaritul acestuia.
Acest nou capitol vine si cu o serie de provocari.
Astazi vom vorbi de partea practica a maternitatii. Oare ce isi doresc proaspetele mame sa primeasca cadou? Suntem convinsi ca lista de prieteni, rude, apropiati care vor sa vina in vizita este lunga asa ca, daca va enumerati printre acestia, iata cateva idei de cadouri pentru proaspetele mame. Aici includem si bebelusii, desigur. 

Intotdeauna pentru amandoi! Aceasta ar fi prima regula de care oricine care vrea sa faca un cadou unei proaspete mame ar trebui sa tina cont.
Nu alegeti niciodata un cadou doar pentru mama sau doar pentru cel mic. Intotdeauna pentru amandoi. Asa ca, inainte de a da startul cautarii cadoului perfect, ganditi-va la ceva care sa fie in acelasi timp util, dar sa si adauge un strop de fericire pe chipul mamei. Greu, nu? Nicidecum! Iata ce puteti alege:

Hainute pentru amandoi
Este deja binecunoscut faptul ca in primele luni, bebelusul poarta mai mult haine primite cadou decat cumparate. Si asta este foarte bine! Asa ca, alegeti piese comfortabile, usor de imbracat, din materiale naturale pentru cei mici, iar pentru proaspetele mame puteti face alegeri mai extravagante cum ar fi o pereche de pijamale din matase sau bluze ori camasi care sa faciliteze alaptarea, dar sa aiba un design modern.

Accesorii pentru amandoi
Iar la accesorii vom incadra tetinele, suzetele, sterilizator, biberoane, pompa de san, perna pentru alaptare sau orice altceva din aceasta categorie. Ele sunt un real ajutor in primele luni de viata, deci cu siguranta cadourile de tipul acesta vor fi foarte apreciate atat de mama cat si de puiul iubitor de lapte. 

Produse de ingrijire pentru pitici si mamici
…pentru ca atat cei mici cat si mamele au nevoie de ingrijire si rasfat. Alegeti produse dermato-cosmetice cu ingrediente curate care pot fi folosite pe pielea delicata a nou-nascutilor, dar potrivite si pentru mame. Aici va sfatuim sa fiti creativi si asigurati-va ca intotdeauna alegeti si un produs destinat exclusive mamei, fie el de ingrijire zilnica sau de infrumusetare. Puteti opta pentru o crema de fata sau un ulei de corp mai special ori de ce nu un ruj sau o pudra. Mamele au nevoie sa se simta femei frumoase si uneori, coplesite de noul rol le este greu sa isi reintre in aceasta ipostaza. Incurajati-le oferindu-le astfel de cadouri si reamintiti-le ca nu trebuie sa uite niciodata de ele oricat de greu ar parea.

Jucarii, multe jucarii
Si aici, pe langa carticele potrivite nou-nascutilor, jucarii din plus, zornaitoare sau jucarii de dentitie, introducem si centrele de activitati, saltelutele de antrenat statul pe burta sau balansoarele. Toate sunt la fel de utile si vor fi apreciate atat de mame, cat si de copii. Iar special pentru mame, puteti opta pentru o carte buna care sa le ajute sa se deconecteze. 10 minute de lectura de calitate vin la pachet cu energie si stare de bine. 

Am vrea sa stim ce cadouri vi s-au parut voua utile sau pe care ati fi dorit sa le primiti. Cu siguranta lista noastra mai poate fi imbunatatita.