Cand o sa fiu mare, Episodul 3

Pe Luna sau pe Marte? Cred ca mai bine este in Narnia sau in taramul acela fermecat din cartea pe care mama mi-o citeste in fiecare seara.

Oare unde vor copiii nostri sa calatoreasca atunci cand vor fi adulti? La ce locuri nebanuite viseaza si de ce isi doresc sa ajunga acolo? Fie sunt locuri interzise fie nu exista, este intresant de patruns in imaginatia lor.

Vrem sa va prezentam  doua raspunsuri minunate. Sunteti curiosi? Asadar…
Unde o sa calatoresti cand o sa fii mare?
In America.” Scurt si la obiect ne-a raspuns un baietel. Dar oare de ce? Haideti sa aflam. “Eu vreau sa merg in America sa ma intalnesc cu personajele de pe Cartoon Network.” Asadar, se pare ca popularul post de desene animate este in top preferinte si in randul copiilor din ziua de azi. “Eu am intrebat-o pe mami unde este Scooby-Doo, catelusul meu preferat si ea mi-a spus ca in America si atunci cand o sa cresc o sa calatoresc acolo sa ma intalnesc cu eroii mei favoriti. Imi mai plac si altii dar el este preferatul meu.”
Am continuat cu interogatoriul si am intrebat cum va ajunge el acolo? “Pai…cu barca. Este un ocean mare acolo si nu am cum sa ajung altfel. Masina lui tati nu este buna pentru ca nu merge pe apa si am nevoie de o barca.” Nu i-am spus ca poate ajunge cu avionul, il lasam pe el sa descopere singur. Un vis deloc irealizabil. Iti uram succes!
“Vreau sa merg in desert si sa vad camile.” Ne-a spuns raspicat o fetita. Am aflat ulterior ca este pasionata de camile si vrea sa stie absolut orice informatie despre ele. O pasiune inedita, am putea spune. “Eu stiu ca ele beau multa apa si vreau sa vad cata beau. Si mie imi place apa dar nu asa mult. Mami si tati mereu imi spun sa beau apa. Si doamna de la gradi. Si imi place tare mult nisipul de la mare si in desert este muuuuult nisip si pot sa ma joc si sa construiesc multe castele.” Mami si tati au omis sa ii spuna ca in desert nu prea este apa asa ca mai greu cu construitul castelelor. Dar noi ii urma succes!

Un interviu reusit si pe ziua de astazi! Pline de imaginatie raspunsurile celor mici. Ai vostri copii oare unde vor sa calatoreasca atunci cand vor fi mari? Catre ce locuri se gandesc sa o ia la pas? Vrem sa aflam raspunsurile lor!