Cand o sa fiu mare, Episodul 6

Sa fie oare Batman? Sau Superman? Sau Praslea cel Voinic ori Fat-Frumos? Hmmm, mai bine Ileana Cosanzena sau Minnie Mouse? Este greu sa te decizi ce erou vrei sa fii atunci cand o sa cresti.
Lumea cu imaginatie este pretutindeni si cei mici nu fac altceva decat sa o exploreze in fiecare zi.
Oare ce supereroi isi doresc copilasii din interviu sa fie? Va invitam sa descoperiti.

Ce erou/personaj vreau sa fiu atunci cand o sa cresc?
Iris este la varsta la care abia incepe sa descopera binele si raul si nu stapaneste foarte bine notiunile asa ca ne declara razand ca “eu vreau sa fiu un erou rau.” Pai eroii nu pot fi rai, Iris. Adauga mamica. “Atunci un erou bun.” Si cum ai vrea sa te cheme? “Eroul Isi.” Si ce o sa faci tu ca erou? “Pai o sa fug dupa animale si o sa le iau si o sa strang multe multe animale adevarate. Si o sa fac tobogan din ele.” Pentru ele vrei sa spui, Iris. “Nu. O sa fac din ele.” Pai eroul trebuie sa faca fapte bune. Ce fapte bune o sa faci tu? Cum esti tu un erou daca faci tobogan din animale. Esti mai degraba un personaj rau. Iris rade aprobator si spune un DA hotarat. “O sa fiu un personaj rau.” 

Am stabilit si cum sta treaba cu binele si raul asa ca va amuzam cu un alt raspuns, de data aceasta oferit de nazdravanul Ivan. “Eu, cand o sa fiu mare o sa ma transform in Superman si dupa aceea in Ironman  si dupa aceea Batman si apoi in Captain America si o sa salvez lume. O sa prind toti raufacatorii si o sa ii bag la inchisoare. Mie imi plac toate personajele din filme si toti supereroii si as vreau sa fiu ca toti atunci cand o sa cresc mare.” Dar de ce iti plac tie supereroii? “Pai pentru ca imi plac. Sunt cu muschi si au forta si pot face orice isi doresc ei. Si vreau si eu sa fiu ca ei.”

Voi, dragi parinti, ce va doreati sa fiti atunci cand erati copii? La ce personaje aveati obiceiul sa visati? Va mai amintiti? Suntem tare curiosi sa aflam.