Cand o sa fiu mare, Episodul 8

Cum o sa arate familia mea?

Pe langa sanatate, familia este poate cel mai important lucru pe care cineva il poate avea. Si pentru ca noi, ca adulti, constientizam acest lucru, am vrut sa vedem ce este familia prin filtrul copiilor. Oare cum o vad ei?

Ivan ne picteaza un model de familie numeroasa. “Familia mea o sa arate cu 5 copii si vor fi 3 fete si 2 baieti. Mie imi plac foarte mult bebelusii si vreau sa am cat mai multi. Nu ma deranjeaza daca plang cat sunt mici pentru ca ei vor creaste si eu o sa ma joc mult cu ei. Si eu o sa am o sotie frumoasa ca Elsa cu un par lung ca ea si o sa muncesc de dimineata pana seara ca sa aduc bani si sa am pentru scutece si jucarii.”

Sasha ne marturiseste ca el va avea 3 copii si o sotie. “Eu o sa  fiu un barbat care o sa umble mereu cu cravata si in camasa si o sa ma duc in cluburi imbracat asa. O sa am o servieta plina cu acte, o sa fiu mereu la costum si o sa fac muuulti bani si copiii mei vor avea de toate. Nu le va lipsi nimic. Si nici sotiei nu ii va lipsi. Dar eu tot o sa ma duc in cluburi si o sa ma distrez dar nu prea mult pentru ca cei mici vor plange tot timpul si va trebui sa mai stau si pe acasa.” Se pare ca Sasha este hotarat ca la maturitate a doua lui casa sa fie clubul. Argumenteaza ca ii place mult dansul si ii place si sucul la fel de mult si nu le va putea avea pe amandoua decat in club. Vom vedea asta! Probabil viitoarea lui sotie nu va fi de aceeasi parere.

Iris ne spune ca “familia mea o sa arate mare ca mine si un copil mic. Cine este acel copil? Johnny. Cine este Johhny? Un bebe care bea lapte si care va fi bebelusul meu. Si o sa il iubesc mult. Nu m-am hotarat daca Johnny va avea un fratior sau o surioar,a dar mai am timp sa ma decid. Probabil voi avea nevoie sa cumpar mult lapte ca sa ii hranesc asa ca ma mai gandesc.

Daca ar fi sa definiti familia si ce anume reprezinta ea pentru voi, ce ne-ati spune? Asteptam raspunsurile voastre cu drag!