Concurs SUPER IEPURAS

Nume
Sunt de acord cu trimiterea de comunicari de marketing:
Prin completarea datelor de mai sus esti de acord ca Intertoy Zone SRL sa prelucreze datele tale cu caracter personal in scopul participarii la concurs si de a fi contactat ulterior pentru inmanarea si colectarea premiului, in caz de castig.
* Campuri obligatorii

In cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor dvs., puteti face acest lucru prin e-mail la contact.gdpr@noriel.ro sau printr-o cerere scrisa depusa in orice magazin Noriel.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (Regulamentul general privind protectia datelor), aveti intregul control asupra datelor dumneavoastra, celelalte drepturi legate de acestea incluzând: dreptul de a solicita si de a obtine oricând actualizarea/ corectarea datelor, accesul la date, limitarea dreptului de acces ale altora la date, portarea (transferul datelor), stergerea datelor, restrictionare sau suspendarea prelucrarii datelor.

Totodata, aveti dreptul de a obiecta fata de prelucrarea datelor in scopuri precum marketing direct, cercetare sau statistici, interes legitim sau public, precum si dreptul de a va opune profilarii sau prelucrarii automate a datelor, stergerea sau portarea (transferul) datelor pe care ni le-ati furnizat.

La Intertoy Zone SRL folosim date precum nume, prenume, telefon, e-mail ale clientilor nostri, asemenea dumneavoastra, pentru a optimiza comunicarea si a va tine informat atunci când produsele sau serviciile noastre pot constitui oportunitati de reala valoare pentru dumneavoastra.

Castigatori:

PRIMA EXTRAGERE. Felicitari castigatorilor! 🥳🎉

1. Cical SOLOVIEV Florentina – 1 x VOUCHER NORIEL

2. Cojan Dragos – 1 x VOUCHER NORIEL

3. Motea Cristina Elena – 1 x VOUCHER NORIEL

4. Birsanescu Adela-Liliana - 1 x BARBIE – PAPUSA SURPRIZA AROMA FRUCTATA POP REVEAL

5. Sinca Mirela - 1 x 31143 LEGO CREATOR - CASUTA PENTRU PASARI

6. Cordobin Roxana-Madalina - 1 x GABBYS DOLLHOUSE

7. Iacob Elena-Diana - 1 x GABBYS DOLLHOUSE

8. Pirvu Catalina - 1 x GABBYS DOLLHOUSE

9. Papp Anca - 1 x PAW PATROL - TURNUL DE CONTROL

10. Munteanu Iulia Loredana - 1 x PAW PATROL - TURNUL DE CONTROL

11. Halchias Elena - 1 x PAW PATROL - TURNUL DE CONTROL

Descopera Catalogul