Descopera Micul Artist din copilul tau

Arta este pretutindeni in jurul nostru asa ca tot ce trebuie sa facem este sa o remarcam si sa o apreciem. De cele mai multe ori suntem absorbiti de cotidian si ignoram frumosul din jurul nostru insa ei, copiii, sunt maestri in tot ceea ce inseamna imaginatie, frumos, creativitate, arta. De aceea, este foarte important sa le cultivam si sa le dezvoltam si mai mult latura creativa pe care toti o au, nativ. Putem spune ca arta are aceleasi efecte asupra celor mici la fel cum are si asupra adultilor. Asa cum ea ajuta adultii sa isi exprime sentimentele, la fel ii ajuta si pe copii sa isi exploreze emotiile. 

Cum putem incuraja copiii sa isi folosesca imaginatia si sa fie creativi? O idee buna si la indemana oricui este reprezentata de seturile de creatie cu diverse activitati . Micul Artist iti vine in ajutor. Pentru micutii pasionati de modelaj si pictura sau pentru cei care insa nu si-au descoperit aceasta pasiune dar vor sa incerce ceva nou, seturile cu aceasta tematica sunt o alegere potrivita deoarece ele nu impun reguli ci ramane la latitudinea celui mic ce vrea sa creeaze, cum picteaza si sau cum isi finiseaza mica opera de arta. Totodata, asemenea activitati dezvolta motricitatea fina si coordonarea ochi mana.

Daca nu vrei ca cel mic sa se rezume la modelat si colorat, iti recomandam seturile mai complexe, compuse din butoiase cu diverse materiale pentru creatii de neimaginat: sclipici, lipici, hartie creponata si colorata, benzi textile, pompoane, confetti, bete din lemn si multe  altele. Toate acestea laolalta incurajeaza copilul in a-si folosi imaginatia. Toate acestea laolalta incurajeaza copilul in a-si folosi imaginatia. Seturile de creatie trezesc curiozitatea in cel mic si procesul in sine de realiza o mica opera dearta este mai interesant si mai important decat rezultatul final. 

Ce ai zice de niste discurile creative? Stii ce reprezinta? Ele sunt un alt mod prin intermediul caruia copiii pot crea. Sunt interesante tocmai prin modul lor inedit de utilizare: sunt prevazute cu sabloane de desenat in diverse forme si carioci iar cu ajutorul lor, cei mici pot desena diverse modele pe care mai apoi le pot colora in nuantele preferate. Discurile creative ajuta pe cel mic sa isi dezvolte abilitatea de a desena in contur. Desenul in contur este o etapa importanta in dezvoltare deoarece contribuie la o mai buna concentrare, precizie si atentie la detaliu.

Daca vrei ca cel mic sa duca arta la alt nivel, avem o alegere ideala pentru avansati si nu numai. Garantam succesul! Este vorba despre tableta 3D Lumi Glow si proiectorul multifunctional: lampa, set de desen si proiector. In era digitalizarii este nevoie si de astfel de jucarii care nu le stimuleaza doar creativitatea ci si gandirea tehnica. Este o buna introducere in lumea graficii si realitatii 3D. Cu ajutorul tabletei, copiii pot crea personaje carora, mai apoi, le pot da viata cu ajutorul luminilor. Cat de interesant si captivant poate fi acest joc! Proiectorul functioneaza pe acelasi principiu. Sunt doua jucarii care promit sa tina copilul ocupat multa vreme si care vor scoate micii artisti la iveala.  
Seturile Micul Artist pot fi daruite indiferent de ocazie. Ele vor fi un cadou inedit pentru copii dar si pentru parinti. Nu esti niciodata prea batran pentru a scoate la iveala artistul din tine!