Edushape, noua unealta cu care poti slefui universul copilului tau

Timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau este atat de important in dezvoltarea lui si tu stii deja asta. Si ce ii bucura mai mult pe cei mici daca nu joaca. Acum ai toate uneltele necesare pentru o calatorie minunata in lumea cu imaginatie. Trebuie doar sa vrei sa vezi totul prin ochii copiilor si sa te distrezi cu jucariile Edushape.

Pline de imaginatie si cu o istorie lunga in spate, jucariile Edushape sunt aliatul tau de nadejde atunci cand incepe capitolul dintisori. Cei mici vor vrea sa roada tot ce au la indemana asa ca poti alege una sau mai multe jucarii de dentitie. Sigur iti va face ceva cu ochiul si cel mic va fi cu siguranta foarte incantat. 

Colectia Edushape slefuieste simtul tactil si cel vizual prin multitudinea de utilitati pe care jucariile le au. Si cum bebelusii vad lumea prin intermendiul simturilor, mingile, spre exemplu, sunt ideale pentru a descoperi noi forme, texturi, senzatii si vei vedea cat de amuzant este cand cel mic le va studia si le va manevra cu manutele. Jocul cu mingile este un exercitiu tare bun in dezvoltarea coordonarii ochi-mana. 
Cei mici adora apa si implicit balaceala. Te-ai gandit cum ai putea sa transformi baita intr-un moment creative, plin de imaginatie? Cu creioanele colorate de sapun puteti desena impreuna faianta sau cada apoi totul se sterge foarte usor cu ajutorul unei carpe umede. La urmatoarea baita puteti crea o noua opera de arta. Puteti alege si jucarii de baie care sa ii ajute in dezvoltarea abilitatilor motorii fine. Cele cu care pot turna apa sau pe care le pot strange intre degete sunt ideale. Toate aceste activitati care implica apa nu fac altceva decat sa il distreze si sa il relaxeze pe cel mic. 

Este important sa tii pasul cu noutatea si sa gasesti mereu jucarii educative cu care sa ii surprinzi pe cei mici. Daca vrei sa le stimulezi creativitatea si totodata sa le dezvolti indemanarea, alege seturile de construit Edushape. Ele vin intr-o varietate de forme, culori si materiale. Cei mici pot  construi circuite interactive de joaca cu Marboulous Marble Run sau isi pot folosi imaginatia inginerind diverse masinarii cu ajutorul pieselor de construit flexibile. Faptul ca ele vin sub diverse forme geometrice si culori ii va ajuta pe parinti sa ii invete pe copii prin joc ce este un patrat sau cum arata un truinghi ori care este culoarea rosie. Sunt doar cateva exemple despre cum puteti folosi creativ seturile de construit. 

Cu jucariile Edushape copilul tau este in siguranta. Realizate din materiale moi, de calitate, ele il ajuta in dezvoltarea invatarii prin joc, pas cu pas. Si daca tot vorbim de invatarea prin joc, ajuta-l pe cel mic sa devina din ce in ce mai independent si sa invete lucruri de baza cum ar fi sa isi lege sireturile sau sa inchida capse ori sat raga fermoare. Toate acestea sunt obiceiuri care se pot deprinde la varste foarte fragede. Omida vesel colorata poate deveni prietenul cel mai bun al copilului tau. Nu numai ca este perfecta pentru imbratisat si dormit dar se transforma imediat si in mic profesor care il poate invata pe cel mic toate cele de mai sus.  

Indiferent de varsta sau antotimp, jucariile Edushape sunt o invitatie distractie si educatie. Slefuieste universul celor mic intr-unul creativ unde jocul ocupa un rol central.