Garderoba cool marca Minoti

Garderoba este un lucru important in viata oricarei persoane, indiferent ca vorbim de adulti sau copii. Hainele incomode creeaza disconfort si nu am vrea asta pentru micutii nostri mai ales acum ca se apropie sezonul rece si intrebarea pe care toti parintii o au in minte este “oare ce haine sa ii cumpar copilului?”

Ce putem face in acest sens? Ei bine, pentru o garderoba de calitate este  nevoie in primul rand de articole vestimentare realizate din materiale prietenoase cu pielea copiilor si cu design care sa le permita miscarea in voie. Nimanui nu ii place sa se simta incorsetat asa ca primul pas este sa dam atentie calitatii si croiului. Minoti este un brand care promite sa indeplineasca cerintele celor mai exigenti parinti si copii in materie de fashion. 

Cu Minoti, atat fetele cat si baietii pot arata cool iarna. Frigul nu vine la pachet cu haine mai putin aspectuoase asa cum suntem tentati sa credem. Colectia destinata baietilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani este caracterizata de diversitate si ofera haine cu personalitate. Si aici ne referim atat la materiale cat si la design-ul care promite sa scoata pe oricine din anonimat. Cardiganele si puloverele sunt piesele de rezistenta in sezonul rece asa ca ele trebuie alese cu cea mai mare grija. Realizate din bumbac moale sau blenduri din fibre sintetice cu lana ele vor asigura confortul termic de care micutul tau are nevoie. Puteti alege modele tricotate clasice, modele basic din bumbac sau, pentru zilele geroase puteti opta pentru un cardigan captusit cu plus. Mai adaugati o camasa funky, o pereche de jeansi simpli si o jacheta calduroasa si gata, tinuta este gata! Variantele in care puteti combina hainele sunt multiple tocmai pentru ca Minoti este un brand versatil. Sa nu uitam de accesorii, atat de importante in sezonul rece si anume nelipsitele fulare si ingenioasele caciuli care vor tine urechile celor mici la adapost. 

Fetitele adora sa fie dichisite la orice varsta, in orice moment al zilei. Fie ca aleg sa poarte pantaloni sau fuste ori rochii, intotdeauna trebuie sa existe elementul surpriza, piesa de rezistenta. Brandul Minoti stie foarte bine acest lucru de aceea propune haine cu un stil unic menite sa impresioneze atat prin aspect cat si prin functionalitate. Pentru iarna care tocmai bate la usa, variantele de combinatii vestimentare sunt extreme de bogate. De la cardigane chic in culori de sarbatori pana la rochii in tendinte, pulovere pufoase si pantaloni chic. Este simplu sa alegi! De fapt, las-o pe cea mica sa-si alcatuiasca singura tinutele. Avantajul este ca, orice piesa vestimentara ar alege, calitatea este aceeasi. Asa ca, nu te impotrivi daca ele vor sa poarte rochii cu colanti si jachete iarna. 

Nu este deloc sa fii in trend si cum Noriel vrea ca toti copiii sa fie la moda in ceea ce priveste vestimentatia, te invita sa descoperi intreaga selectie de haine Minoti care chiar merita atentia ta. Personalitate, stil si calitate sunt doar trei dintre multele atribute pe care le vei sesiza la o sesiune de shopping in cele 16 magazine unde brandul Minoti este prezent: Mega Mall, Iasi Palas, Valcea Shopp City, Vulcan, Timisoara Shopping City, Ploiesti Shopping City, Brasov Coresi, Sibiu Shopping City, Bacau Arena, Constanta Citypark, Timisoara Iulius, Constanta Maritimo, Brasov Carrefour, Slatina, Cluj Iulius, Satu Mare Shopping City.  
Spor la cumparaturi!