Haine licentiate pentru outfturi originale

Sa fie Minnie? Sau SpiderMan? Ori poate Mickey Mouse sau Elsa din Frozen?
Care sunt cele mai indragite personaje ale copiilor? Indiferent de alegere, eroii lor favoriti ii pot insoti acum oriunde.Cum asa? Hainele cu eroi sunt raspunsul. Ele au superputeri iar varietatea este atat de mare incat micii pretentiosi vor fi cu siguranta incantati. Supereroul SpiderMan este idolul mai multor generatii si continua sa inspire si copiii din ziua de astazi. Cat de cool ar fi ca cei mici sa aiba in garderoba lor haine cu celebrul personaj? Noi credem ca ar fi foarte tare, de aceea te invitam sa arunci un ochi peste colectia de haine licentiate SpiderMan. Poti gasi de la pantaloni, jachete, pelerine de ploaie pana la caciuli, pijamale si incaltaminte, toate bineinteles cu vestitul supererou. Hainutele au puteri magice, va garantam! Confortabile si in trend, ele trebuie doar sa fie imbracate si cei mici vor fi gata sa escaladeze cladirile cele mai inalte. Suna palpitant, nu? 

Cand spui soricel, ce personaj iti vine in minte? Fetitele se vor gandi la Minnie, iar baietii la Mickey Mouse desigur. Cuplul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ii iubim si noi, adultii si sunt foarte populari si in randul generatiilor actuale. Desenele animate cu Minnie si Mickey Mouse sunt legendare si la fel vrem sa fie si colectia de haine licentiate Minnie si Mickey. Confectionate din materiale moi si placute la atingere, ele sunt un deliciu pe pielea celor mici. 

Ce alte personaje celebre mai puteti intalni in colectiile noastre de haine licentiate? Fanele papusilor LOL se pot bucura de foaaaarte mult roz si glitter purtand piese vestimentare cu faimoasele papusi, iar pasionatii de Toy Story au de ales din cateva haine minunate. Este imposibil sa nu fi auzit de My Little Pony. Poneii colorati pot fi acum si vedete in garderoba copilului tau, iar pentru fetitele care se viseaza printese, hainele cu personaje Frozen sunt o alegere perfecta pentru iarna care tocmai a venit. 

Nu-i usor sa fii copil cand ai atatea lucruri frumoase din care sa alegi! Vezi ce preferinte au micutii in materie de haine si da repede o fuga intr-unul dintre magazinele noastre Noriel de unde pot fi achizionate hainele licentiate. Bucuresti Vulcan, Bucuresti Mega Mall, Iasi Palas, Brasov Coresi, Timisoara Shopping City, Bacau Arena, Ploiesti Shopping City, Constanta Maritimo, Constanta Citypark, Timisoara Iulius, Valcea Shopping City, Sibiu Shopping City New, Slatina, Brasov Carrefour, Cluj Iulius, Satu Mare Shopping City, Bucuresti Plaza, Bucuresti Veranda, Slobozia, Alba Mall, Arad Atrium, Botosani Uvertura, Targu Mures Promenada,Braila Shopping City, Piatra Neamt GTC, Vaslui, Curtea de Arges, Zalau Value Center, Targoviste Cub Center, Balotesti Value Center.
Ele se gasesc si online pe noriel.ro!
Niciodata copiii nu au suficiente haine asa ca hai la o tura de shopping fie online, fie in magazinele noastre si vedeti ce va face cu ochiul! Spor la cumparaturi!