Hainutele Recess si Bunny, pentru ca bebelusii merita tot ce-i mai pufos

Daca ar fi sa faci un top al lucrurilor pe care esti nevoit sa i le cumperi lunar bebelusului tau, pe ce loc ai pune hainutele?
Noi credem ca pe o pozitie fruntasa deoarece ritmul cu care cei mici cresc este foarte accelerat. Si pentru ca nu vrem sa faci rabat de la calitate si comfort, avem doua colectii inedita de hainute Minoti si anume colectia Recess, special creata pentru micutul tau si colectia Bunny pentru fetite. 

Stim cat de mult disconfort ne pot da noua, adultilor, hainele care nu sunt alese cu grija. Acelasi lucru se aplica si in cazul copilului tau. Este tare neplacut sa nu poti sa te joci in voie sau sa nu ai un somn pufos pentru ca pijamalele te incomodeaza. Noi avem o solutie: realizate din bumbac de norisor, da, da ai auzit bine, cel mai moale si mai placut bumbac, hainutele Minoti te surprind prin culorile calde, pastelate si printurile jucause care iti promitem ca vor atrage privirile celor din jur. Pe langa asta, hainele din colectia Recess si Bunny sunt si versatile ele putand fi purtate cu succes in orice moment al zilei.

Colectia Recess pentru bebe baietel iti propune haine practice si usor de imbracat, ideale pentru bebelusii nazdravani si energici care nu stau linistiti nici macar la schimbat. Le poti face cunostinta celor mici si cu animalutele deoarece personajele care se regasesc pe haine sunt elefantei, crocodili si ursuleti. 

Iepuras, Coconas a fugit peste imas si s-a dus colo sus si nu, nu s-a ascuns ci a devenit personaj principal in colectiei Bunny. Hainutele sunt un element important in viata fetitelor inca de la varste fragede. Daca nu vor ele, cu siguranta vor mamele ca micutele lor sa fie cochete, asortate dar in acelasi timp imbracate in haine confortabile si de calitate. Fie ca alegi rochii, pantaloni, salopete sau body-uri, vei remarca materialele fine si moi ideale pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Atat hainele din colectia Recess cat si cele din colectia Bunny au sisteme de inchidere simpliste, cu capse sau fermoar, tocmai pentru a-ti usura viata si a nu petrece foarte mult timp imbracand copilul. 

Pe langa haine, te poti bucura si de cate accesorii din colectiile Recess si Bunny. Pentru zilele racoroase poti sa ii acoperi capul celui mic cu o caciula chic cu urechi disponibila in doua culori: albastru si roz iar pentru orele de somn ale celui mic la mare cautare sunt paturicile pufoase care vin la pachet cu jucarii de plus. Pentru baieti ai varianta cu cocodil iar pentru fetite poti alege varianta cu iepuras.

Vrem sa-ti facem viata mai usoara asa ca te invitam sa arunci un ochi prin selectia noastra.
Poti veni in oricare dintre cele 16 magazine Noriel unde poti gasi si hainutele brandului Minoti: Mega Mall, Iasi Palas, Valcea Shopp City, Vulcan, Timisoara Shopping City, Ploiesti Shopping City, Brasov Coresi, Sibiu Shopping City, Bacau Arena, Constanta Citypark, Timisoara Iulius, Constanta Maritimo, Brasov Carrefour, Slatina, Cluj Iulius, Satu Mare Shopping City.  
Spor la cumparaturi!