Idei de cadouri de Mos Craciun

 

Mosul isi pregateste deja vizitele si planuieste sa aduca si anul acesta multe cadouri tuturor copiilor. Cei mici si-au pregatit lista? Ce isi doresc? Noi ne-am gandit sa vorbim cu batranul Mos Craciun ca sa vedem ce are in tolba lui si ce alte cadouri ar mai putea cumpara asa ca am pregatit o selectie de daruri ideale pentru Craciun.

LEGO® Friends

Minunata lume Lego ii invita pe cei mici la joc cu seturile Friends. Fiecare set spune o poveste vesela, plina de imaginatie si ii invata ca viata este foarte frumoasa. De asemenea, ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile de a construi si ii si indeamna sa isi foloseasca imaginatia. Pot fi combinate mai multe seturi LEGO® Friends pentru a obtine mereu alta poveste.

Cartile despre Craciun

Sunt la mare cautare si se afla mereu pe listele de cadouri pe care copiii le doresc de la Mos Craciun. De ce? Pentru ca nimic nu este mai frumos ca serile de iarna in care cei mici asculta povesti despre Craciun. Nu se vor satura niciodata de ele iar parintii le vor adora si ei. Cartile sunt cadouri fara varsta si bucura pe oricine, de la mic la mare.

Figurine Bakugan

Aceste figurine vor acapara atentia tuturor baietilor. Pentru ca exista o varientate mare de personaje Bakugan ele promit sa faca orice joc interesant. Cei mici se pot juca singuri sau isi pot invita prietenii la lupta. Oricum ar fi, ele sunt o idee excelenta de cadou de Craciun.

Figurine My Little Pony

Ramanem tot in aria figurinelor si va prezentam seturile de joaca My Little Pony. Visul oricare fetite! Fiecare set cuprinde atat figurine cat si decoruri diferite pe care copiii si le pot personaliza exact asa cum isi doresc.

Puzzle 3D

Solicita imaginatia si pun la incercare creativitatea oricarui copil. Este posibil ca la inceput sa aiba nevoie de indicatii in rezolvarea lor dar asta nu poate fi decat o ocazie de a petrece timp de calitate alaturi de cei mici. Va propunem sa il rugati pe Mosul sa aduca un astfel de cadou si sa ne povestiti cat de incantati au fost copiii de el! Noi spunem ca merita.

Accesorii de sezon

...si aici ne referim la sporturile de iarna. Fie ca este vorba de sanie, patine, ochelari pentru ski, suntem siguri ca cei mici se vor bucura de absolut orice implica jocul in zapada. Cine nu adora sa petreaca timp afara cand ninge si cand este zapada din belsug?

Jucarii de plus

Ele nu au varsta! Sunt indragite atat de copiii de un an cat si de cei de 12. Sunt un cadou ideal indiferent de varsta. De ce le adora cei mici? Pentru ca pot dormi cu ele, pot face teatru de papusi cu ele sau le pot pune pe post de spectatori la teatru si desigur, le iubesc pentru ca sunt pufoase si simpatice.  Daca Mosul nu stie inca ce sa cumpere, il ajutam noi sa se hotarasca cu o selectie de jucarii de plus ideale pentru smotocit.

Copiii vostri au facut lista pentru Mos Craciun? Ce anume isi doresc anul acesta? Dar anul trecut ce si-au dorit? Cum s-au schimbat preferintele?