Idei de petreceri de Revelion cu cei mici

 

Sfarsitul de an trebuie marcat cum se cuvine atat de adulti cat si de pitici. Daca pregatirile pentru revelionul parintilor sunt destul de simple, lucrurile se complica atunci cand vine vorba de petrecerea copiilor. Exista o multime de idei pentru petreceri de revelion reusite la care distractia este cuvantul principal insa care sunt, oare, cele mai atractive idei?

Prima ar fi organizati o petrecere de Anul Nou in care tema sa fie serialul Frozen. Puteti crea decoruri specifice si puteti alege jocuri si carti tematice de care suntem siguri ca cei mici se vor bucura. Punctul culminant al petrecerii ar putea fi parada costumelor. Copiii se pot costuma in personale principale: Elsa, Ana si Olaf iar adultii pot fi juriul care desemneaza castigatorul sau castigatorii. Premiul? Portie dubla de tort cu tematica Frozen sau o jucarie cu unul dintre personaje.

Glow party sau petrecere neon. Suna interesant? Daaaaa! Despre ce este vorba mai exact? Alegeti sa decorati camera in care va avea loc petrecerea copiilor cu accesorii neon: luminite, bratari, fata de masa si huse fosforescente. Dar asta nu este tot. Cei mici vor trebui sa poarte accesorii sau piese vestimentare in culori tari, pentru a se distinge in intuneric. Partea si mai interesanta este ca ei pot desfasura o gramada de activitati distractive...neon, cum altfel? Cum suna pictura cu vopsea acrilica neon sau plastilina neon ori cursa cu masini neon, desigur! Nu, nu trebuie sa picteze sau sa modeleze in intuneric  ci le pot crea cu lumina aprinsa apoi isi pot admira operele de arta in bezna. Noi credem ca le-ar placea tare mult aceasta petrecere tematica.

Bal mascat unde toate costumele si mastile sunt binevenite. Cei mici pot avea libertatea de a se cosuma in orice. Suntem siguri ca suna tentant. Spiderman este asteptat dar si Miraculous Ladybug. Nu ezitati sa ii incurajati pe copii sa fie orice personaj isi doresc iar la miezul noptii puteti sa ii ajutati sa organizeze o parada a costumelor. Nu e musai sa fie un singur castigator! Toti pot ocupa podiumul.

Un revelion altfel! Adica in pijamale. Petrecerile in pijamale sunt preferatele tuturor copiilor. De ce sa nu se bucure de o astfel de petrecere si de Anul Nou? Si pentru ca este o zi atat de speciala, pijamalele lor trebuie sa fie pe masura. Dati fuga la magazin si lasati-i sa isi aleaga cele mai pufoase sau traznite pijamale. Tinuta nu va fi completa fara o pereche de papuci comozi. Suntem sigur ca cei mici vor gasi ce le place. Care este activitatea principala la o petrecere in pijamale? Bataie cu perne, desigur! Nu plecati din magazin fara o perna moale cu personajul preferat. Le va servi drept arma pentru marea bataie cu perne care va avea loc de Revelion.

Punem pariu ca va plac atat de mult ideile noastre de petreceri pentru cei mici incat veti fi tentati sa luati si voi parte la distractia copiilor. Asteptam cu nerabdare sa ne povestiti cum ati petrecut de Revelion.