Idei de tinute pentru inceperea noului an scolar

Nu a inceput scoala, insa septembrie este mai aproape decat ne-am imagina noi.
Cum ne pregatim pentru inceperea noului an scolar? In primul rand luand pulsul. Da, este foarte important sa vedem ce simt copiii in legatura cu prima zi de scoala, daca isi doresc ceva anume, daca sunt bucurosi.
Si daca ati discutat cu ei toate astea, puteti sa le dati o veste care sigur ii va bucura: e momentul pentru shopping! Nu stim copil care sa nu se bucure atunci cand vine vorba de cumparat hainute noi. Stim deja ca picii isi vor alege cele mai cool hainute si pentru ca si noi suntem in pas cu moda, iata cateva idei de tinute pe care le veti adora.

Jeansi si tricouri colorate.
O combinatie irezistibila atat pe placul fetelor, cat si al baietilor. Si tinand cont ca este septembrie si vremea incepe sa nu mai fie asa prietenoasa, asortati la tinuta si un sacou sau o jacheta. Incaltamintea nu credem sa va dea batai de cap. Alegerea e usor de facut pentru o astfel de tinuta casual: pantofii sport.

Rochite si dresuri colorate.
Cu atat de multe modele de rochite este si greu sa te hotarasti ce sa cumperi. Asa ca, daca fetitele nu se pot opri la o rochita, doua sau trei, fiti pregatiti sa cumparati minim zece. Este atat de greu cand rochiile sunt care mai de care mai colorate si mai interesante. Ca alternativa la dresuri, aveti colantii. Avantajul este ca pot fi purtati si iarna cu rochite mai groase.

Seturile sport
...sau nelipsitul trening care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui copil. Orele de sport au nevoie de echipament adecvat, asadar alegeti un model practic si comod care sa ofere libertate in miscare celor mici si care sa fie confectionat din materiale de calitate avand in vedere ca orele de sport se vor desfasura afara cand vremea permite. Alegeti incaltari sport care sa ii indemne pe cei mici la miscare.

All denim
Nu, nu exista prea mult jeans. Puteti alege cu incredere blugi pe care sa ii asortati cu o camasa simpla din denim si pe deasupra o jacheta tot din denim. Va spunem noi ca este cool! Copiii adora tinutele de acest fel pentru ca sunt intotdeauna actuale.

Camasi si fuste sau pantaloni
Camasile sunt versatile si sunt prietenele tuturor copiilor. Nu ati spune asta, nu? Ei bine, micutii le adora datorita multitudinii de outfit-uri la care le pot asorta. Fie ca le poarta descheiate cu tricou pe dedesubt sau ca atara, ele scot orice tinuta din anonimat. Puteti adauga oricand o bluza sport sau un pulover pe deasupra si gata partea de sus a tinutei.
Ce punem in jos? Optiunile sunt atat de multe. Fie mergem pe clasic si alegem blugi sau pantaloni, fie fuste cu dresuri sau sarafane groase. Fetitele pot chiar alege rochii – camasi si tinuta este gata!

Voi ati inceput cumparaturile pentru anul scolar care se apropie? Copiii ce dorinte si-au exprimat? Ce gusturi au in materie de haine?