Jocuri de logica si constructie 

Iti propunem o provocare: o zi acasa numai cu jocuri de logica si constructie de care cel mic nu se va plictisi cu siguranta si nu doar ca nu se va plictisi, dar se va si distra pe cinste.
Ti se pare imposibil? Nu este chiar deloc. Iata propunerile noastre:

LogiColor este un joc captivant care imbina logica si desenul in combinatii infinite si inedite.
Contine un carnetel cu spirala si 5 markere colorate cu burete.
Ce trebuie sa faci este sa colorezi casetele urmarind indicatiile astfel incat, rezultatul va fi reprezentat de niste minunate imagini.
Descopera care anume sunt acestea si care sunt pasii pe care trebuie sa ii respecti pentru a obtine rezultatul final. Si nu uita, totul tine de logica! 

Seria de jocuri IQ Booster  imbina elemente de logica cu piese de construit, sub diverse forme.
Fiecare joc din aceasta gama este insotit de cartonase cu provocari.
Scopul este acela de a le indeplini, folosind atat imaginatia cat si perspicacitate. Regulile sunt pe cat de simple pe atat de provocatoare.

LEGO® este jocul legendar de construit care pe langa faptul ca imbina logica cu creativitatea incurajeaza munca in echipa.
Si ce poate fi mai minunat ca timpul petrecut alaturi de familie. Este, asadar, momentul sa profitati de clipele impreuna si sa treceti la treaba. 
 

Dezvoltatea armonioasa a copiilor presupune mult joc. El este o componenta importanta indiferent de varsta.
Trezeste-le interesul cu ajutorul jocurilor de logica si de construit ce au menirea de a-i face sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva.