Jocuri si jucarii tematice: iarna

Sunt multe jocuri si jucarii amuzante pe care le poti incerca in timpul iernii atat in interior cat si afara, in zapada. E nevoie doar de multa imaginatie si putin ajutor din partea noastra. Iata cateva idei de neratat care promit distractie atat pentru pitici cat si pentru parinti sau bunici.

Faceti un om de zapada

Echipati-va cu haine groase, de iarna, accesorizati-va cu fular, manusi si caciuli, in picioare o pereche de cizme calduroase cu blanita si sunteti gata de zapada! Nu aveti nevoie de prea multa recuzita pentru omul de zapada: morcov pe post de nas, un castron drept palarie, masline ca inlocuitor pentru nasturi si o matura ce serveste drept mana pentru minunatul om de zapada! Acum are cine sa supravegheze curtea pana da caldura.

Patinajul pe gheata este o activitate amuzanta atat pentru copii, cat si pentru adulti. In timpul iernii sunt multe patinoare deschise. Tot ce va trebuie sunt o pereche de patine si muuuulta voie buna care vine la pachet si cu multe cazaturi, desigur! Ati incercat pana acum sa patinati?

Sanius

Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge

Are dor de ducă parcă ar fi nălucă.

Stiu copiii cu siguranta toate versurile. Ce poate fi mai distractiv decat o zi, sau mai multe, la sanius? Nimic! Va spunem noi. Mersul la sanius este o activitate care bucura orice copil si orice parinte cu suflet de copil. Vreti sa retraiti momentele copilariei voastre alaturi de cei mici? Atunci aveti nevoie doar de o sanie, manusi calduroase si muuuuult timp pe care sa il petreceti bucurandu-va de zapada.

Voi ce alte jocuri obisnuiti sa mai jucati iarna? Ce activitati preferate au copiii vostri? Suntem curiosi sa aflam ce ne spuneti!

Jocuri de societate

O seara de jocuri de societate in casa este o modalitate amuzanta de a petrece timp de calitate cu cei mici, iarna. Si nu numai iarna. Jocurile de societate sunt minunate in orice sezon. Avem o multitudine de modele din care puteti alege. Sigur veti gasi ceva pe placul celor mici.

Set de joaca Masha and The Bear, Casa de iarna a ursului

Masha este o fetita rusoaica de trei ani care traieste inconjurata de prieteni din lumea necuvantatoarelor. La un moment dat, micuta porneste dupa un fluture, se rataceste prin padure si ajunge la casa Ursului, care era plecat la pescuit. El e un urs pensionat de la circ, pasionat de gatit, aeromodelism si prins peste, foarte ordonat si gospodar. La inceput se chinuie putin sa scape de fetita energica si curioasa, dar i se face mila sa o trimita inapoi in padurea plina de pericole si uite asa raman buni prieteni. Va puteti crea propria poveste folosind accesoriile pe care setul le pune dispozitie. Masha si Ursul sunt nerabdatori sa joace in piesa de teatru pusa in scena chiar de voi, dragi copii!