Jucarii electronice Noriel pentru micii inovatori

Copiii iubesc jucariile si asta stim deja. Daca avem dubii nu trebuie decat sa ii ducem intr-un magazine cu jucarii si sa le urmarim reactia. Va fi una pe masura. Ele nu reprezinta doar joc si distractie ci sunt si o buna modalitate prin care cei mici pot invata lucruri noi si pot sa isi dezvolte imaginatia si abilitatile pe mai multe planuri.

Ce parere ai despre jucariile electronice? De la cele minimaliste pana la cele sofisticate, ele reprezinta un punct de atractie pentru cei mici la orice varsta. Sunt interactive si este imposibil sa sa plictiseasca de ele si cel mai important, imita in detaliu gadget-urile adultilor si asta le face din start interesante. Cum putem noi, parintii, sa largim orizonturile copiilor cu ajutorul jucariilor electronice? In functie de ceea ce alegem, ele vin la pachet cu o serie de beneficii. Spre exemplu, pentru micii pasionati de fotografie dar nu numai, aparatul de fotografiat PhotoPlay de la Noriel ii va ajuta sa surprinda si sa redea imagini foto si video. Ele pot fi personalizate dupa bunul plac iar asta ajuta la dezvoltarea imaginatiei si la cultivarea abilitatilor tehnice. Copilul va descoperi fiecare functie a aparatului si ce anume poate el sa faca si cu siguranta va fi foarte incantat. 

Ce ar spune copilul tau daca ar avea si el un smartwatch precum tati sau ca mami? Noi credem ca va fi foarte incantat. Pe cat de distractive sunt pe atat de utile le veti gasi atat voi, parintii, cat si copiii. Smartwatch-urile sunt prevazute cu localizare GPRS care este un mare plus pentru parinti, au control de la distanta, camera foto, jocuri, ceas desteptator, agenda telefonica. Stiu sa faca o gramada de lucruri si sunt o adevarata provocare pentru cei mici. 

Tabletele sunt o alta atractie pentru copii. Dar si pentru parinti, de ce sa nu recunoastem. Fie ca sunt de desenat sau educative, ele sunt importante in familiarizarea copilului cu jucarii electronice ceva mai sofisticate. Spre exemplu, tableta pentru desenat, desi are un design minimalist si functii reduse, adica poti doar sa scrii ori sa desenezi cu un stilou special pe ea si apoi poti sterge totul cu o simpla apasare de buton, ea starneste curiozitatea celor mici si este un mod educativ de a petrece timpul. Poate fi folosita ca ciorna pentru teme sau pur si simplu pe post de coala de hartie unde mainile dibace ale copiilor pot exersa desene pline de imaginatie. Tableta interactiva e deja un pas in fata din punct de vedere al tehnologiei si promite foarte multe, de la jocuri, aplicatii diverse, motoare de cautare, toate potrivite varstei copiilor si cu control parental. Supravegherea si dozarea timpului in fata ecranelor sunt doua variabile extrem de importante pe care fiecare parinte le ia in calcul. 

Va mai amintiti jocurile electronice de pe vremea noastra? Cu siguranta amintirea lor este vie. Copiii nostri au acum parte de aceeasi experienta doar ca la un nivel mai inalt. Jocurile din ziua de astazi putem spune ca ating perfectiunea si ofera o gama mult mai larga de teme care acopera preferintele tuturor. Un bun exemplu sunt consolele Lexibook cu ajutorul carora cei mici pot juca jocuri de aventura, de logica, sportive, de dezvoltare intelectuala si multe altele. 

Tehnologia este aliatul parintilor in educatia copiilor dar si aliatul copiilor in dezvoltarea gandirii analitice si tehnice si a perspicacitatii. Ele reprezinta mici cutii cu surprize ce asteapta sa fie descoperite si utilizate la intreaga lor capacitate. Si cum stim ca cei mici sunt atrasi de tot ceea ce este nou si inedit, puteti fi sigur ca le veti ajunge la suflet cu astfel de jucarii.