Jucarii must-have pentru primavara

Cum primavara este in plina desfasurare, a venit momentul perfect pentru a ne juca de la mic la mare, in aer liber, cu cele mai tari jucarii must-have ale sezonului. Am pregatit o lista cu cele mai interesante optiuni. Suntem siguri ca micutii se vor bucura tare mult de alegerile noastre.

Nu o sa ghiciti ce jucarie se afla in topul de astazi: drona. Acest gadget fascinant este perfect pentru copiii pasionati de fotografie sau filmari dar nu numai. Si cei dornici sa exploreze vor fi fericiti daca vor primi o dona pe care sa invete sa o controleze singuri. Primavara este momentul ideal pentru a invata cum anume functioneaza o drona. Pana la vara, cei mici vor deveni adevarati experti si vor surprinde peisaje minunate.

Bicicletele sunt la mare cautare primavara. Si nu doar ele, ci si trotinetele, tricicletele sau rolele. Este vremea perfecta afara pentru a-i invata pe cei mici mersul pe bicicleta. Puteti pleca alaturi de ei in imprejurimi in cautare de locuri noi. Suntem siguri ca va veti face amintiri memorabila.

Drujba electrica pentru gradinarit, promite sa fie o optiune excelenta pentru copii. O alegere inedita, nu-i asa? Drujba electrica de jucarie este distractiva si educativa. Emite sunete care imita foarte bine obiectul real asa ca puteti sa ii invatati pe copii care sunt masurile de siguranta pe care trebuie sa le luam in preajma unor astfel de unele.

Seturile din lemn pentru gradinarit sunt printre jucariile must-have ale primaverii. Puteti alege o sera cu gradina cu care cei mici se pot juca ore intregi. Setul include o sera din lemn cu acoperis detasabil pe care copiii o pot umple cu toate cele necesare unei sere reale: ghivece, tavi de seminte, banca de plantare, un cos de compost, masina de tuns iarba si multe altele. Acest joc dezvolta imaginatia si ii familiarizeaza pe copii cu o activitate din viata reala, si anume gradinaritul.

Tot din categoria jucariilor din lemn face parte si setul cu roaba si unelte de gradinarit cu ajutorul caruia, cei mici pot uda plantele si le pot ingriji folosind o mistrie si foarfeca de gradina.

Roaba de jucarie promite sa faca senzatie in randul copiilor. Desi o jucarie simpla, clasica, ea reuseste sa ii tina ocupati mult timp. Suntem siguri ca ii vor gasi varii intrebuintari si nu o vor folosi doar pentru caratul pamantului.

Mingile de fotbal nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de jucarii. Cei mici adora miscarea si sporturile in aer liber asa ca o minge de fotbal este un must-have! Un set de badminton este si el excelent pentru amatorii de sporturi in aer liber. Bucurati-va alaturi de ei si organizati un mic turneu sportiv.

Un frisbee sau un disc zburator cum i se mai spune, este jucaria perfecta pentru o zi insoritta de primavara.

Fie ca doriti sa va bucurati, alaturi de copii, de vremea frumoasa, fie ca doriti sa explorati natura, nu uitati sa aveti intodeauna la voi o jucarie...sau mai multe. Ele sunt perfecte pentru a transforma orice activitate din timpul liber in ceva si mai distractiv. Asadar, nu ezitati sa experimentati noi jocuri si activitati.